- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Mobil flották
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Aktív témák
-
Márton
nagyúr
válasz
liksoft #2128 üzenetére
Hál égnek fontos adat nem volt rajta, csak rendszer és programok. Tehetem újra őket.
Gondoltam ha már reinstall, akkor megpróbálom nagyobb cluser mérettel (8-16k), de ha nem az alapértelmezettet választom formattálásnál (4k), akkor a telepítés az első restart után nem tudja olvasni a partíciót! Fat32-vel igen (de azt nem akarok), NTFS-nél csak alapértelmezettként müködik nálam az XP SP3. Hátha ez új infó valakinek.
Egyébként már 3.-jára futtatom a telepítőt, mert volt hogy az utolsó reboot után kiakadt kékhalállal. Na itt már nagyon gyanús lett a dolog, hiszen még csak tuning sincs a gépen.
Most kicseréltem a sata kábelt egy vastagabbra (és más szinüre),
és egyelőre jó. Kopp-kopp. Csinálok több órás memtestet és ha nincs gond, akkor vagy a kábel volt a hibás, vagy az ssd haldoklik és akkor megy gariba
Egy Seasonic táp meg ne szórakozzon már...Jelentkezem ha van fejlemény.
-
liksoft
nagyúr
Változott a felállás. A legújabb HDD-k fogyasztása drasztikusan csökkent! 300GB és 6,2/3,6W csak. Így az SSD ára megközelítóleg hétszeres (előző árat nézve, az újnak ugyanis még nem tudni, rossz esetben csak ötszörös a szorzó), fogyasztása harmada. A többi az előző hozzászólásban.
-
Nyugdíjas
nagyúr
Valyon a Mac féle OSx Extended (asszem HFS+ féle ez is) filerendszer milyen lehet ilyen szempontból? Nem emlékszem egyébként, hogy ebebn felkinálná a clusterméret változtatást. Lehet nem is lehet ilyet csinlni. Sőt lehetséges, hogy nem is kell
Van valakinek erről infoja? -
-
Nyugdíjas
nagyúr
Nekem ne káromkodj itt
Ha inicializálás alatt azt értjük, hogy megfelelő időben ctrl+I, és raid0, stripe, megmondom melyik hdd-k legyenek a tömb tagjai, stb... akkor volt ilyen.
Nem tudok róla, hogy egyebet kellene tennemUtána restrat-nál irja is, hogy van egy ilyen RAID tömböm, a 2db SSD-nél pedig, hogy member of izémizé RAID...
-
tlac
nagyúr
én úgy tudom, hogy az ahci bekapcsolása a hotplugot és az ncq-t engedélyezheti, ha támogatja a drive
most az ncq-ról beszéltél, amit ha jól tudom a vinyó implementálja, ssd-nél meg azt hiszem a wear leveling lenne a jó
az ssd meg szerintem simán szólhat a déli hídnak, hogy nem támogatja az ncq-t, de attól még a hotplug működhet
tehát ami elsőként felvetődött, hogy az ahci engedélyezése problémát okozhat, jól gondolom, hogy hülyeség? -
tlac
nagyúr
Aktív témák
Hirdetés
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Formula-1
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen autót vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Horgász topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Western Digital Purple 6TB HA510 - WD62PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Elado hasznalt 120GB-os SATA SSD-k!
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bordás, PS5 - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged