- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Sötétvörös iPhone 18 Pro, ezüst-fekete iFold?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
Aktív témák
-
Bodor
veterán
válasz
Balage76
üzenetére
Ha már fikázásról van szó, szeretném megjegyezni, hogy a (#45691)-es hozzászólásodat anélkül is megtehetted volna, hogy említed a nevemet egyáltalán ( mert nem volt szükséges a mondanivaló szempontjából) , akkor talán nem is reagáltam volna, vagy nem így, de hát ugye fontos szurkálódni , én meg ugye csak reagálok rá, ha már negatívan ki vagyok emelve.
Az az igazság, hogy szeretem ha a tények más szemszögből is meg vannak világítva, tudod, pozitív és negatív oldal, így lesz egyensúly , és teljes a kép.Kíváncsi lennék arra, hogy ha mondjuk az OCZ hozta volna be a TLC-s NAND-okat az új termékeibe, akkor is ennyire kiálltál volna mellette?
Biztos, hogy nem, sőt...Én viszont ugyanolyan gyanakvó vagyok az új OCZ termékekkel szemben is, ( [link], [link], [link] ), mint más gyártóval, szóval nem hiszem, hogy ne lennék objektív, és elfogulatlan bármilyen indokból is...
Aktív témák
- Okoslámpával vinne fényt az OpenAI a sötétségbe
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- Építő/felújító topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Futás, futópályák
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Egérpad topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4540, 100% AKKSI
- Beszámítás! Asus TUF A17 FA707RR FHD Gamer notebook - R7 6800H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB W11
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új AKRACING CORE EX gamer szék dobozában, BONTATLAN!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Biztos, hogy nem, sőt...