Hirdetés
Aktív témák
-
jim_raynor70
aktív tag
válasz
lucky07
üzenetére
Szerintem nem rossz az eredmenyed, SATA2-es lapban, folyamatosan 250 MB/s felett.
Tulajdonkeppen mi a gond? Hogy latod egy pillanat erejeig az udvozlokepernyot? Vagy erezhetoen hasznalat alatt akad is az SSD miatt a rendszer?
Nem tudom, mit szedsz torrentrol, de ha mar onnan toltesz operacios rendszert, ne agyonbuheralt szutykokat tolts le, hanem teljesen "erintetlen" kategoriat, mert ki tudja, mi lett integralva a modositott verziokba.
Formazni a Windows 7 telepitojebol formazd. Az alapertelmezett foglalasi egyseg Windows 7 eseteben 4 KB, ami optimalis a rendszer szamara. -
válasz
lucky07
üzenetére
Elnézésed kérem, de SVLaller kolléga rávilágított a tévedésemre, azona Maximus-on SATA2-es portok vannak, szóval jól megy az SSD...

(A nagy kapkodásban itthon nem vettem a fárdságot, hogy ránézzek a deszka honlapjára, csak emlékezetből írtam, tévesen (Maximus Extreme-en van SATA3-om is, nem a Formula-n, még1x elnézést...
)
Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- LENOVO ThinkCentre M93p (SFF)i5-4570,4GB DDR3,500GB SATA3 HDD,DVD,WIN10
- Honor Magic7 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HP EliteBook 840 G10 13. gen i5, 16GB DDR5, prémium üzleti laptop! 1 év garancia
- KERESEK Magyar GARIS VGA-t: 7900XTX NITRO+ / 7900GRE Pulse / 4070Ti SUPER 2x Ventus
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)