Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F7 – bajnokesélyes
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
Aktív témák
-
TomiLi
addikt
Hali! Nekem messte elmaradnak az eredményeim a Tietek mellet (valószínű a jmikron meghajtó miatt), de nem baj, mert végre sikerült megoldanom a játék szaggatási problémáját, egyenlőre nincs laggolás sem. sikerült beállítani a cluster értéket is...
Most furcsának tűnhet de a következő beállításokkal sikerült megoldani: STRIPE 32K; cluster:32K - win7. A raid vezérlő miatt így le vagyok maradva sebesség ügyileg, de nem lehet észre venni használat közben. Jó gyors!
Persze bassza a csőrőm, hogy a teszt eredmények szarok, de egy hét után már ez is eredmény, hogy amire használni akarom a gépet arra sikerült beállítani... Én is a Win7 mellett döntöttem, mert játékokhoz egyenllőre sokkal jobb, mint a vista. (bár olvastam már olyan cikket, ahol azt írják hogy "vistásodik")
Köszönöm MINDENKINEK a segítséget!!!!

Ha jól értettem akkor, 3ssd-t is össze lehet fűzni raid0-ba???
Ez nagyon tetszik, mert egyrészt kevés 60GB a rendszernek, meg játékoknak... meg hát ahogy nézem csak gyorsabb a három, mint a kettő!Esetleg nem tudnátok ajánlani egy PCI-os (sajnos a 2db PCI-E1x csatiból az egyik foglalt (gyári hangkártya), a másikon meg a büdös nagy VGA terpeszkedik..)sata2-es raid vezérlőt? valami jobb fajtát. Volt szerencsém egy 5k-sat kipróbálni, igaz csak sima sata-s, de katasztrófálisan gagyi volt...
Még rossszabb volt mint a gyári Nvidiás... ez a Jmikron...
Aktív témák
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- GTA V
- Próba
- Milyen légkondit a lakásba?
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Sorozatok
- Xbox tulajok OFF topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest