Aktív témák
-
atispking
HÁZIGAZDA
-
atispking
HÁZIGAZDA
PHP programozó kerestetik:
Ha valakit érdekel, akkor a részletek:
www.netgo.hu/web/programozo -
atispking
HÁZIGAZDA
Egyébként a PH hirdetési felelőse vagyok fő foglalkozásban és mellette van egy kicsike szofverfejlesztő cégem, amit közösen csinálok programozó barátaimmal. Lásd az előző hozzászólásban.
Üdv:
Atisp -
atispking
HÁZIGAZDA
HI,
Mi szoktunk csinálgatni ilyen dolgokat (PHP, MySQL, Flash), talán meg tudjuk csinálni. Ha jól veszem ki akkor egy jó megjelenésű dinamikus weboldalra van szükség.
Nemrég alapítottunk egy céget, így viszonylag olcsón dolgozunk
Ha még esetleg aktuálsi akkor kérlek lépj velünk kapcsolatba ( www.netgo.hu ).
Üdv:
Atisp -
Notes
senior tag
Nekem csak szépérzékem van,de megelégszem 20.000-el is.
-
faster
nagyúr
Csak egy megjegyzés: Ilyet nehezen fogsz találni, már a profi flash programozók, akik nagy action-script bűvészek sem nagyon foglalkoznak grafikákkal meg photoshoppal, hát még azok, akik PHP-znek. Nagyon-nagyon kevés olyan ember van, aki ezt a kettőt keni-vágja. (Illetve hármat, Photoshop + szépérzék, Flash, PHP)
[Szerkesztve] -
Agressor1
tag
Tobb fajta munka van, normalis fizetesert.
Profi munkara van szuksegem, iranyar 100 EFt felett.
Vannak kisebb design munkak is, ami persze kevesebbert.
Csak siman a Flash nem eleg, PHP is kell hozza.. -
YuBully
csendes tag
Engem is lehet hogy erdekelne a dolog... de azert jo lenne ha irnal egy kicsit tobb reszletet a dologrol, es persze arat...
-
Miracle
senior tag
csak hogy ne hidd, senkit sem érdekel: engem igen, csak nem tudok flashelni, és ha tudnék még akkor sem lenne szépérzékem, és ha lenne sem tudnék használni egy photoshopot, vagy ilyesmit, de ha tudnék, akkor érdekelne.
-
Agressor1
tag
Sziasztok, lenne egy weblap ami FLASH-ben van megirva, viszont dinamikus kepfeltolteseket kellene megcsinalni, valahogy ugy, hogy a honlap tulajdonosa feltolthessen kepeket a szamitogeperol (USernev Password ilyesmi) Es az legyen akkor az oldalon.
Szoval ezt kene megcsinalni, szinte azonnal lehetne kezdeni.. Valaki, akit erdekel?
Ami fontos, hogy legyen szeperzeke annak, aki jelentkezik
Aktív témák
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- OLCSÓ MONITOROK
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest