- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Redmi Note 8 és 8T
Aktív témák
-
Sipi
addikt
Telepítsd fel az alien csomagot! Utána ''man alien'', mert nem emlékszem már rá pontosan. De valami olyasmi a szintaktikája, hogy ''alien --rpm csomag.rpm''.
Próbáld meg feltenni a Wine-t! Megnéztem, része a stabil Debian rendszernek. Azt írták a második linken, hogy a Macromedia Flash és Flash MX megy vele!
Ahogy böngészés közben kivettem, azért nem írnak, mert ehhez szükséges valami Macromedia Authorware (nem tudom, mi ez), és ezt nem adták ki Linux alá. Várni kell és reménykedni...:)
Sipi -
Sipi
addikt
Bocs, van .deb, de PowerPC-re...
Forráskódból nem jó? Elég alap dolgok szükségesek hozzá (libz, libjpeg, stb.), ezek biztosan Debian-ban is alapban vannak. (Én sajnos nem azt használok.)
Fordítási emlékeim közt úgy rémlik, hogy a legtöbb program forrásában szokott lenni egy debian alkönyvtár is. Nem értek a Debian csomagkezeléséhez, de gondolom, ez azt jelenti, hogy az ilyen programokból - make után - valahogyan deb csomagot is lehet kreálni. És akkor ugyanott vagy, mintha .deb-ben kaptad volna meg.
Vagy van rpm-ben - azt pedig az alien paranccsal - többnyire - át lehet deb-be alakítani. A legtöbb függőséget pedig nagy ívben le kell ...-ni...:)
Sipi
Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest