Aktív témák
-
Sipi
addikt
Telepítsd fel az alien csomagot! Utána ''man alien'', mert nem emlékszem már rá pontosan. De valami olyasmi a szintaktikája, hogy ''alien --rpm csomag.rpm''.
Próbáld meg feltenni a Wine-t! Megnéztem, része a stabil Debian rendszernek. Azt írták a második linken, hogy a Macromedia Flash és Flash MX megy vele!
Ahogy böngészés közben kivettem, azért nem írnak, mert ehhez szükséges valami Macromedia Authorware (nem tudom, mi ez), és ezt nem adták ki Linux alá. Várni kell és reménykedni...:)
Sipi -
Sipi
addikt
Bocs, van .deb, de PowerPC-re...
Forráskódból nem jó? Elég alap dolgok szükségesek hozzá (libz, libjpeg, stb.), ezek biztosan Debian-ban is alapban vannak. (Én sajnos nem azt használok.)
Fordítási emlékeim közt úgy rémlik, hogy a legtöbb program forrásában szokott lenni egy debian alkönyvtár is. Nem értek a Debian csomagkezeléséhez, de gondolom, ez azt jelenti, hogy az ilyen programokból - make után - valahogyan deb csomagot is lehet kreálni. És akkor ugyanott vagy, mintha .deb-ben kaptad volna meg.
Vagy van rpm-ben - azt pedig az alien paranccsal - többnyire - át lehet deb-be alakítani. A legtöbb függőséget pedig nagy ívben le kell ...-ni...:)
Sipi -
Sipi
addikt
Ühm, komplett idióta lennék? A tegnapi keresésekor találtam az idézett hülyeséget. Most másképp kerestem, és találtam is valamit:
[L]http://sswf.sourceforge.net/[/L]
Itt van deb csomag is, forrás is. Sajnos, ez nem egy Macromedia Flash Movie Maker...
Ja, megtaláltam, ahonnan a rossz idézetet vettem. Nem zárt forráskódú, csupán a Macromedia Authorware kizárólag Win és Mac alá létezik. De állítólag Win és WineX alatt egész jól lehet Flash-t futtatni.
[L]http://frankscorner.org[/L]
Sipi
Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest