Új hozzászólás Aktív témák

• Fuuh, reg nem jartam itt. Szoval latom sokakat felelemmel tolt el a firmware frissites. Nem kell felni tole!!
    Ha megfelelo firmware verziot toltesz le az irodhoz, akkor minden bizonnyal problema mentes lesz a flasheles.
    Ahogy itt olvasgatom tobben feltek az esetleges aramkimaradastol ami flasheles kozben tragikus az irotok szamara, mivel megszakad a chip programozasanak folyamata.
    Es igen valoban ebben az esetben az iro latszolag teljesen meghal, es hasznalhatatlanna valik.
    Na most megnyugtatnak mindenkit, hogy erre az esetre tobb megoldas is letezik, szoval ha az iro a firmware flasheles kozben valami oknal fogva meghal (sikertelen flasheles,rossz firmware,aramszunet,rendszerhiba) az meg nem azt jelenti hogy szemet es lehet ujat venni.
    En is mar jartam ugy hogy sikertelen volt a firmware frissites es az iro latszolag teljesen hasznalhatatlan lett. Nem adott jelet, szoval a berendezest nem ismerte fel a gep, nem tudodtt IDE meghajtot detektalni azon a csatornan, szoval mintha nem is lett volna bedugva.
    Ezutan az eset utan mar tobb irot is visszahoztam a halal allapotabol es tokeletesen mukodnek.
    Tehat ha valaki felne a firmware frissitestol, ne tegye!! Minden megoldhato!!

Szivesen segitek mindenkinek az esetleges problemak eseten.

Új hozzászólás Aktív témák