- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Jön a Motorola legújabb Swarovski kristályos kollekciója
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
mr_ricsi
veterán
-
SunBreeze
aktív tag
most ez van fent:
Toshiba SD-R6472
de eredetileg
TSST TS L532A (ha jól emléxem)
vagy nemtom, de erre tippelek, mivel mikor megvettem a notit, tudtam hogy szériahibás, és egyből feltelepítettem rá a toshiba firmware-t és ezzel ment idáig... most lehet hogy tényleg elbaxodott, mivel 1 hónappal ezelőtt próbáltam dvd-t írni és 2-ből 1 et elronott, mondom ez még mindig csak 50% és utána írtam 3-at úgy hogy még ezt a toshiba firmware-t frissítettem, és utána a 3-ből 3-at el is rontott..
-
mr_ricsi
veterán
-
S.Feri
őstag
-
S.Feri
őstag
Mondjuk nem keresgéltem az utóbbi időben de előtte rengeteg oldalt mekerestem. Pont a Dell usa honlapját nem mert azt minek ugye.

Ezer köszönet érte.
Eddig még nem próbáltam ki, hogy jobb lett e, de most ki is próbálom. -
SunBreeze
aktív tag
-
kigyi_23
addikt
Szerintem ezt hívják úgy, hogy szívás.
Ha garis a noti vidd vissza talán sikerül cseréltetned ha csak annyit mondasz, hogy nem ír
Ha nem akkor passz, mert firmware frissítés után az eredeti nem marad fenn az írón így nem lehet visszavonni azaz leszedni sem az újat mivel nincs hozzá támogatás (legalábbis ezt írtad). Maradt a szervíz nekik biztos van
Ha nincs úgysem foglalkoznak vele és cserélik ha szerencséd van. -
SunBreeze
aktív tag
lenne egy olyan problémám, hogy notiban lévő tsst íróhoz nincs firmware, de olvastam egy külföldi fórumon hogy a sima toshiba ez és ez a modellje ugyan az. feltettem, de egyáltalán nemtok írni, mit lehet tenni? hogy lehet eltávolítani a firmware-t

-
mr_ricsi
veterán
''Honnan tudtad, hogy QSI az író azt azért áruld el már légyszives''
Pár hete már én is tudom a fordítottját!
QSI 82K van a notimban, és kereséltem hozzá újabb firmware-t. Gyárit -természetesen- nem táláltam, viszont a neten a guglival több forrás is írta, hogy melyik Philipsszel megegyező. Aztán a Philipshez találtam is 2006 márciusi firmet. Átflasheltem, az író továbbra is működik, csak azóta Philips néven mutatkozik be. -
IRON STORM
őstag
-
S.Feri
őstag
Honnan tudtad, hogy QSI az író azt azért áruld el már légyszives.
-
Raveman
tag
Semmi extrem modszert nem igenyel a firmware frissites.
Altalanosan:
1.Az irodnak megfelo firmware-t letoltesz a netrol.
2.Ez altalaban egy .exe-bol tevodik ossze amit csak siman inditasz.
3.Nelegyen lemez a meghajtoban, es jobb ha nem fut kozben semmi mas alkalmazas.
4.Elinditva az .exe-t kiugrik egy ablak ahol lehetoseg szerint kivalasztod a frissiteni kivant meghajtot ha tobb is van.Lehetoseg szerint felkinal egy biztonsagi masolatot a meglevo firmware-bol (backup copy).Erdemes elmenteni.
5.Elinditod az alkalmazast egy OK vagy hasonlo gomb segitsegevel, amikor elindul az ujraprogramozas.Ezt turelmesen kivarod, restartolsz.
6.Ha restart utan nem marad vilagitva a meghajto led-je vagy villogva, akkor minden valoszinuseggel sikeres volt a muvelet.
Durvan ennyibol all egy altalanos firmware frissites.Persze vannak ezen kivul kulonfele mas megoldason alapulok is, de ez az altalanos.
[Szerkesztve] -
raskolnikoff
őstag
Hali!
Nincs egy részletes, biztonságos MAGYAR leírás egy optikai meghajtó firmware frissítési prodedúrájáról?
Köszi
Egyébként nekem is ugyanaz a probléma NEC 2510A, új FUJI lemezek...lekáromkodtam magam a földig...update-et már töltöttem le van benne 2 exe is...további segítségre szorulok.
[Szerkesztve] -
zed44
tag
-
Raveman
tag
-
Lacza
senior tag
Sziasztok. Volna egy kis gondom. Most vettem egy pár új fajta Fuji -os dvd-t.Ilyet még nem használtam.NEC 2510-es DVD írom van, és nem akarja megírni.Mit tudok tenni? Nincs Firmware frissítés ehhez a masinához?
-
mr_ricsi
veterán
''amikor frissíteni akartam a firmware-jét, akkor kiírta, hogy 12 perc kell neki ''
''de a net teljesen belassult...''
Az adataid ellentmondanak egymásnak: ha a routerednek 5MB-os firmware-e van, és az eleve 720mp alatt vánszorgott át a routerba, akkor már a frisítéskor is csak 56kilobit/s-os átviteled volt, ami piszok kevés. -
Sdi
addikt
-
Sdi
addikt
-
kisorosz
tag
Sziasztok!
Van egy aprócska gondom
van egy ASUS WL-500 g Premium routerem, és amikor frissíteni akartam a firmware-jét, akkor kiírta, hogy 12 perc kell neki
de véletlenül megbolygattam ebben a 12 percben. IE-ben mentem be a router beállitásohoz, és kiléptem mindenből, így csak ez az IE ablak maradt annoyed.gif aztán eszembe jutott hogy délután megakartam nézni egy logot, és gyorsan bea Dokumentumokba, és kikk rá
és ekkor történ a baj
a logot, abban az IE ablakban töltötte be, ahol a router firmware-jét frissitettem...ezután megprobáltam újra belépni a router beállitásokhou, de nem töltötte be az oldalt, és a vezeték nélküli háló is leállt... ezután megnyomtam a Restore gombot...ekkor már elértem a routert és a vezeték nélküli háló is müködött, de az új firmware-t írja ki, de a net teljesen belassult...valaki kérem segitsen
nagyon szépen kérem 
-
Bastee
tag
Köszi csak még azt nem tudom hogy mivel ez nem rá való firm, így fog-e másképp viselkedni az íróm. Tulajdonképpen 1enlőre minden OK, majd írásnál leszek kíváncsi, de legfőképpen a LightScribe munkáira. Remélem nem fog ''behülyülni''. Egyébként arra a kérdésre továbbra is várom a választ, hogy mi a külömbség Samsung SH W-162L és Samsung SH S162L között?
Gyorsan meg is néztem a Samsung oldalon, ahol hivatalosan már nem találtam meg a linket, még a régebbi írók közt se, na mind1 kiokoskodtam. A lényeg hogy ha minden igaz akkor Az az 1 betű a DVD-RAM támogatást jelenti. W-nincs S-van. Na remélem ennyi. És lehetséges hogy a DVD-RAM olvasás pusztán Firmware függő? Vagy ettől még nem lett DVD-RAM író. Bár azt úgyse használnám tehát mind1.
[Szerkesztve] -
benzol
aktív tag
-
Raveman
tag
Altalaban ha frissited a firmware-t egy uj verzioval, akkor az orgebb verziot nemlehet csak ugy egyszeruen vissza flashelni.Persze leteznek erre softok.
Ebbol neked semmi problemad sem adodik, ha az uj frissitet firmware-val tokeletesen mukodik. A kulombseg sok dologban megnyilvanulhat a regi es uj verzio kozt, de ezt altalaban csatoljak egy .nfo dokumentumba a firmware-hez, vagy az oldalon irnak rola hogy mik a frissitesek. -
Raveman
tag
Halee. Igen ismerem a problemat, a rendszer nem indul ha be van dugva, az azer van mert az IDE kanalisa blokkol. Ez ugyanugy megoldhato ahogy azt az akkori irasombol megtudhatod.
A .hex ugyanugy mukodik mint a .bin, ez nem problema. Nyugodtan hasznalhatod.
Ha nem talalsz regebbi .bin vagy .hex-et hozza , akkor azzal probald felulirni a chipet amit szerettel volna felrakni eredetileg is.
Ha szukseges elkuldom az akkori teljes irasomat errol a megoldasrol. -
Bastee
tag
Na most lenne itt nekem egy olyan problémám, hogy van egy Samsung SH-W162L íróm. És rátettem egy nem megfelelő FW-t. Na de... Úgy néz ki működik. A progi is engedte, de visszafelé már nem, mert azt jelzi, hogy nem kompatibilis. A lényeg W162L egy S162L firm-el. Ez okozhat később problémát? Ez a firm 2x akkora méretű ez gond? És egyáltalán mi a külömbség a Samu W162L és S162L özött? Ha valaki tudna ezekre válaszolni az jó lenne!

-
szeva000
addikt
-
benzol
aktív tag
-
benzol
aktív tag
Üdv!
Nagyon örültem mikor megláttam a márciusi írásodat a halott meghajtók újraélesztéséről!
Nekem tegnap egy Mitsumi CDRW frissítése közben fagyott le a gépem, majdnem lefordultam a székről amikor megtörtént de hát mindegy....
Most a meghajtóval újra sem akar indulni a gépem, ha lehúzom akkor OK de vele nem megy..
Ilyen esetben is segíthet ez az újraélesztés? Vagy ezt már felejtsem el..
A meghajtó semmire nem reagál úgy néz ki mintha áramot sem venne fel.. a tálcát sem nyitja....
A másik problémám a bin file.
Ez pontosan egy Mitsumi CR-48XETE, hát nem igazán találtam hozzá bin file-t. Egy van amivel lefagyott a szemét update-elő progi, és sajnos nem csinált backup-ot..
Segítséged előre is köszönöm: Laller -
Henker2
addikt
-
Sdi
addikt
-
Levin01
őstag
Sziasztok!
Vna egy LG 4163B típusú íróm. Vettem 16x sebességgel írható Ridata lemezeket és valamiért csak 4x tempóban hajlandó őket írni. Frissítettem 101.ről 104-re a firmware-t és ugyan úgy csak 4x tempót enged erre a lemezre. Mi lehet a gond? -
LKW
aktív tag
-
Raveman
tag
-
LKW
aktív tag
Köszi.
Valami ilyen sejtésem volt nekem is, a hiába való keresgélésem után 
Néro7-et használnák. A DVD másolásoknál állandóan másolási hibát ír ki. Van még egy notim, meg két PC-m itthon mindegyik íróval simán tudom azokat a lemezeket másolni, írni, amiket ez elcsesz. Azért gondoltam egy frissítésre, mert az illesztőprogi dátuma az Evereszt szerint, valamikor 2001.01.01-es
Egyébként a noti, és természetesen az író is vele együtt, zsír új. Visszavágnám garba gond nélkül, de én Sopronba vagyok, a gar meg Pestre szól 
[Szerkesztve] -
Raveman
tag
Ehez a Philips SDVD 8441-hez valszeg nincs semmi fele firmware.Amirol tudom hogy letezik firmware az a Philips SDVD 60-as szeriabol. Ezek a SDVD Philips-ek pedig valszeg Ricoh OEM-el futnak. Viszont a Ricoh utolso firmware frissitese Laptopos irokhoz a 8165-os verzio.
Szoval ebbol itelve a 8441-hez nincs uj firmware. -
LKW
aktív tag
Akkor légy üdvözölve. Meg mindjárt lenne egy olyan problémám, hogy adva van egy Acer 2410 -es noti, abba egy ilyen írót toltak bele, hogy Philips DVD+ - RW SDVD 8441
Ehhez nem találok se égen, se földön firwarét.
Nagyon megköszönném, ha tudna valaki valami okosságot mondani. 
-
Raveman
tag
Fuuh, reg nem jartam itt. Szoval latom sokakat felelemmel tolt el a firmware frissites. Nem kell felni tole!!
Ha megfelelo firmware verziot toltesz le az irodhoz, akkor minden bizonnyal problema mentes lesz a flasheles.
Ahogy itt olvasgatom tobben feltek az esetleges aramkimaradastol ami flasheles kozben tragikus az irotok szamara, mivel megszakad a chip programozasanak folyamata.
Es igen valoban ebben az esetben az iro latszolag teljesen meghal, es hasznalhatatlanna valik.
Na most megnyugtatnak mindenkit, hogy erre az esetre tobb megoldas is letezik, szoval ha az iro a firmware flasheles kozben valami oknal fogva meghal (sikertelen flasheles,rossz firmware,aramszunet,rendszerhiba) az meg nem azt jelenti hogy szemet es lehet ujat venni.
En is mar jartam ugy hogy sikertelen volt a firmware frissites es az iro latszolag teljesen hasznalhatatlan lett. Nem adott jelet, szoval a berendezest nem ismerte fel a gep, nem tudodtt IDE meghajtot detektalni azon a csatornan, szoval mintha nem is lett volna bedugva.
Ezutan az eset utan mar tobb irot is visszahoztam a halal allapotabol es tokeletesen mukodnek.
Tehat ha valaki felne a firmware frissitestol, ne tegye!! Minden megoldhato!!
Szivesen segitek mindenkinek az esetleges problemak eseten. -
S.Feri
őstag
Lehet az lesz a vége.
-
IRON STORM
őstag
-
S.Feri
őstag
-
S.Feri
őstag
-
mr_ricsi
veterán
-
S.Feri
őstag
-
mr_ricsi
veterán
-
S.Feri
őstag
-
tucma
csendes tag
köszönöm a segitséget asszem sikerülni fog így már!

-
Ramius
őstag
-
tucma
csendes tag
van egy kis gondom megvetem a bf2142-öt, régeben müködött de most azt írja hogy rakjam be az eredeti lemezt! de benne van, más eredeti játékal nem csinálja!
a kis füzetében azt írja ha van ilyen gond akkor a firmware kell frissiteni!
de nem tudom honnan tudnám leszedni hozzá a jót!
Pioneer DVD-RW DVR 111D ha valaki belinkelne ehez egy müködöt nagyon megköszöném!
-
typhon
csendes tag
Hali!
Ha van valakinek lg gsa h10n -es írója leszedné nekem róla a gyári firmware-t és elküldené nekem nagyon megköszönném!
Csak .bin kiterjesztéssel kellene, az .exe-vel sajna nem tudok mit kezdeni!
-
mr_ricsi
veterán
-
S.Feri
őstag
-
Ramius
őstag
-
S.Feri
őstag
Úgy látom ez a topik haldoklik, pedig én is firm-et akartam keresni, kérni. Sehol sem találok.
-
arpeen2
senior tag
LG GSA-H10N hez nem találok új fw-t az LG honlapján. Adtak ki már ehez vmi újat egyáltalán ?
-
Vangelis
félisten
-
detroitrw
addikt
nem tud valaki ASUS E616A-hoz RPC1-es FW-t?
-
mr_ricsi
veterán
-
Vangelis
félisten
-
mr_ricsi
veterán
-
t1
veterán
Hol lehet HP 840i hez leszedni firmware-t?Nem a hp.com ra gondolotam mert fenn van a legujjab de sokkal szarabb mint a régi és nincs meg sehol az ami volt

-
Vangelis
félisten
-
mr_ricsi
veterán
-
Vangelis
félisten
-
mr_ricsi
veterán
-
Vangelis
félisten
eset nagykerből megjött, eladtam, visszahozták nem ír semmit, nekünk sem ír semmit, azt irta egy verba 16x negatívos lemzre , hogy nem támogatottt vagy mit hablatyolt és elkezdte 2x en pörkölni
.. rw lemezket köpdösi ki.... nem tom... lehet visszakülöm a nagykerbe.... edddig még iylen írom, nem volt és nem is lesz.... töbet samu-t nem adok el az tuti. -
mr_ricsi
veterán
-
Vangelis
félisten
Tettem fel ujat a saját progijával . és egyszerűen csak kinlódik minden lemezzel
.. hogy lehet valmi ennyire xar
-
Vangelis
félisten
Valakinek ötlet?
-
Vangelis
félisten
-
arpeen2
senior tag
-
Vangelis
félisten
samsung sh-s182 vel kinldok itt egy lemezt sem hajlandó megírni.
Uj bioszal vajon működne?
De mondjuk uj flasht sem találok eddig hozzá
-
Raveman
tag
Tobb oka is lehet. Altalaban arrol beszelnek kulombozo forumokon, hogy nehany iro nem kepes rendesen megirni a DVD-R DL lemezeket es hogy hasznaljunk inkabb pluszos lemezeket.
A masik lehetseges oka, hogy az irod Firmware verzioja nem teljesen mukodik egyutt a dupla retegu lemez irasaval. Tehet Firmware csere lehetosege is elofordulhat.
A harmadik dolog, nemtudom miben szeretned kiirni pl. NERO, mert itt is vannak bizonyos 6-os Nero verzioknal kompatibilitasi problemak a DL lemezek irasanal. A 7es Neronal ez mar javitva van.
Egyenlore ennyi infobol ennyit tudok segiteni. -
Dictator^
veterán
NEC ND-3500AG iró irnék ki egy 7.5gigás isot (dvd film), egy DVD+R DL 8.5GB-s Traxdata lemezre és olyan hibaüzenet hogy NO SEEK COmplete... mitől van ez?
-
Raveman
tag
Az mtkflash tapasztalatom szerint a kovetkezo meghajtoknal biztosan mukodik Lite-On, Teac, Pioneer, LG En mar tobb meghajtot is visszahoztam az eletbe a kis flashelo szovtal.
Akinek van egy rosszul flashelt meghajtoja, ami a beavatkozas utan sajnos halott lett, az nyugodtan firkancson nekem PMet, es elkuldom a sajat kezuleg ,tapasztalatbol keszitett reszletes leirast a meghajto eletre keltesere. -
Yooha
aktív tag
Segítséget kérnék!
Pénteken veszek egy SH-W164L írót, és ehhez keresek legfrissebb firmware-t, de ha letöltöm a Samsung oldaláról, akkor a fájl nevében SH-W162 szerepel! Ha ezt telepítem, tuti tönkrevágja az írót, nem? -
-Nemtom-
őstag
-
lazydog
addikt
-
-Nemtom-
őstag
-
neduddki
nagyúr
-
lazydog
addikt
-
-Nemtom-
őstag
létezik olyan progi ami elrontott frissités után is fel tudja dobni ujra a firmwaret? lg4320b-röl lenne szo
-
ekrisztian
őstag
Szia!
nagyon úgy néz ki hogy a tiédhez nincs...vagy nem jó a tipus számod..
kukk ide :[link] -
ekrisztian
őstag
-
PrinczA
őstag
A GSA-H20L101(EW).zip segitett!
Köszi! -
ekrisztian
őstag
s ja még ez...
Connect the drive as ˇ°masterˇ± by it self, on the secondary IDE controller
with no other device on the same IDE cable, making note to set the jumper
on the back of the drive to theˇ°masterˇ±position.
masterként secondary kébelen egymaga.....lemez ne legyen benne...virus írtó képernyővédő is off legyen...
csak műxik majd..
-
ekrisztian
őstag
-
PrinczA
őstag
Adott egy LG HL-DT-ST DVD-RAM GSA-H20L LightScribe DVD író.
Adtak hozzá egy firmware frissítő programot ami a következő üzenetet adja ha frissitei akarom a firmwaret:![[kép] [kép]](http://princza.com/images/forumokba/lg.jpg)
Mi lehet a gond? -
neduddki
nagyúr
-
zsolt19900
őstag
Tudna vki nekem is segíteni? #205

-
Norbo03
őstag
-
neduddki
nagyúr
-
Norbo03
őstag
Hát nem teljesen firmware de máshol nem kaptam rá választ. Igazából az író teljesen müxik. DE az az egy problémám van vele h ha berakok egy DVD-t vagy cd-t automatikusan nem inditja el vagyis villog h csinálna vlmi de nem pörgeti fel csak akkor ha a sajátgépben rákattolok a DVD íróra. Másik IDE vezréő volt próbálva másik táp kábel is. Másik IDE kábelel is volt próbálva. IDE driver csre is volté és firmware frissités volt. Már egyedül csal vlmi registry-.s beállításra tok gondolni.
[Szerkesztve] -
zsolt19900
őstag
Szerbusztok!
Bocsi előre is ha nem ide tartozik, de keresek (tegnap tudtam meg hogy van ilnye
) szóval keresek a házimozi rendszerem lejátszójához firmwar-t, tudtok esetleg segíteni nekem, hogy honna tudom leszedni a hozzá való frissítést??
A típusa: jamada hts 3900
Előre is köszönöm segítségeteket!
Jöhet preeveeben és ide is a válasz köszi! -
Maksifül
senior tag
Időközben megtaláltam a választ a saját kérdésemre. NINCS ehhez a típushot firmware, úgyhogy be kell vinni a márkakereskedésbe, XIX ker. Nefelejcs u. 1-3, és ott ingyen és bérmentve IC-t cserélnek benne, hogy ne szaggasson filmnézés közben, és lehessen Divx-es filmeket is nézni rajta....
csak azért írtam be ezt, hátha más is küzdött hasonló problémával -
Maksifül
senior tag
Dimarson DMP-375-ös asztali jáékoshoz tudna valaki firware-t adni? esetleg egy linket, ahonnan letölthető, mert a hivatalos forgalmazó oldalán nyoma sincs ennek a típusnak

-
Szólista
senior tag
-
Raveman
tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5464
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 11 4/64GB szürke / 12 hónap jótállás
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB kék / 12 hó jótállás
- LENOVO ThinkBook 14s Yoga touch 360 - i5-1135G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

van egy ASUS WL-500 g Premium routerem, és amikor frissíteni akartam a firmware-jét, akkor kiírta, hogy 12 perc kell neki