Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iGO Primo
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
Új hozzászólás Aktív témák
-
MasterMark
titán
Storytime:
Húgom egyedül regelt Revolutra, össze vissza nyomkodta, végül a standard kártyát kérte DHL Express-el, premium csomagra váltva.
(Ugye trükkösen ezt ajánlja fel a kártya postázásánál.)Mondtam neki, hogy ez így nem lesz jó neki mert havidíjas.
Ugye vissza lehet váltani standardra az első 14 napon, csak akkor felszámolja a kb. 7000 forintos DHL Express kiszállítást is. Viszont refundolja az első havidíjat.
Gondoltam egy próbát megér a chat, írtam nekik az ő telójáról, hogy véletlen volt és tökre nem fer így premium fehasználót harácsolni. Engedjék már el a postaköltséget és rakjon vissza standard csomagra.
Mondta a néni, hogy nem lehetne, de jófej lesz, és mivel semmit nem használt a premium szolgáltatásokból ezért visszaállítja a postát meg vegyük ajándéknak.Szóval jófej volt a Revolut support.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition ( Lemezes Slim PS5 Konzol.)
- LG 75QNED813RE / QNED / 75" - 190 cm / 4K UHD / 120Hz & 4ms / HDR Dolby Vision / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Itachi! Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D/ 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB Nvme SSD
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest