- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- iPhone topik
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krethx
aktív tag
válasz
paatrick #2434 üzenetére
Nem lehet megnézni hogy mire vonatkozik. Egyenlőre annyi van hogy (Coming soon) hamarosan. Igen így van lehet akár 50% vagy kevesebb is. Lényeg hogy pénzt nem kér és ha netán van valami jó akkor ki lehet használni.
Curve-re azért nem ad mert sokan használnák a GBiT-et. Mint ahogy a Vivid Money-nél is tették.
Egyéb tapasztalat:
Feltöltés kártya hozzáadásával megy. APay-el nem hiába lehet kiválasztani. De amúgy érdemesebb utalni.
-
Krethx
aktív tag
válasz
jobarat01 #2432 üzenetére
Nos hozzáadva egy kártyát már sikerült feltölteni. De ha ide pénzt küldök azt utalással fog menni. Lényegében engem nem a Cashback része mozgat. Bár igaz ha lesz valami jó 50% azt lehet nem hagyom ki. Vividen is volt egyszer Spár vásárlásra 50%-lék. Amúgy ez még bármire is jól jöhet. Másrészt sokszor vásárolok külföldről.
Nálam a napi használatos az a Revolut és utána pedig Wise. (Ezeket sémiért nem cserélném le. Fő és napi használatban vannak.) Van monese account-om is évek óta de nem használom. Ja és a Bunq Bank és ZEN amik most szüneteltetve vannak. De bármikor vissza aktiválhatom használatra. Pénzt nem kér így elfér ez is a többi mellett.
-
Krethx
aktív tag
-
Krethx
aktív tag
válasz
szabi__memo #2424 üzenetére
Köszi. Ez ott nem néztem végig.
-
Krethx
aktív tag
válasz
szabi__memo #2411 üzenetére
-
Krethx
aktív tag
Forintot lehet rajta tárolni. Kapsz névre szóló IBAN számlaszámot. Lesz Cashback 3% mindenre. 50%-ot is kapunk egy kiválasztott márkára stb.
A fizikai kártya is ingyenes a szálítási költség 5 euró.
Viszont a Top up már nem a legjobb. Érdemesebb inkább utalni Revolut-ról. 100 Euro-ig ingyenes utána már €2.50% a Fee.
A pénzfelvételről annyit ír hogy 1 darab ingyenes. Nincs összeg meghatározva. A másodiktól pedig €2.50 Fee per kivétel. Az Account fenntartása ingyenes. -
Krethx
aktív tag
Nem tudom halottatok e már róla. Érdemes megnézni: W1TTY Két perc alatt megvolt a regisztráció. Google Play App Store
-
Krethx
aktív tag
-
Krethx
aktív tag
válasz
TigerDzsó #1820 üzenetére
Tavaly decemberben még nem kelet. Viszont írok egy kis negatívumot róluk.
December elején regisztráltam be. Dokumentumokat feltöltöttem. Azt írták maximum 24 óra mire átnézik. Január 8-ig vártam. Küldtem nekik egy emailt amiben azt írták hogy maradjak velük és utánanéznek. Három napra rá jött egy email. Következőt írták: a Solarisbank vizsgálja a dokumentumokat és majd jeleznek.Azóta ismét semmi.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban promókódokat, meghívókat osztogatni és kéregetni tilos!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Konteó topic
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Autós topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- További aktív témák...
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest