- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petya597
tag
Szia!

Jajj, nekem is sokáig a 9 volt a kedvencem, aztán picit talán a X, és a X-2 lejjebb nyomta a "kedvenc listában"..
Nem ám, ugyanúgy bírom a 9 -et is, nem tudok különbségeket tenni a számomra kedves részek között.
Most hogy mondod a felújított 7 -est, engem is érdekelne, de ha még nem lehet megvenni.. Bár szerencsére Ps1 -en megvan, folyamatban is van a végigjátszása. 
Szerintem nem hiba ez, végülis részben önhibádon kívül nem tudtad kijátszani. Pedig megéri, nagyon szépek a játékok befejezései.

Szuper az avatarod, egyik kedvenc karakterem a játékban Vivi.

(#6) Sident96 Hát, a VII, és a VIII megjelent PC -re is, valamint az XI és a XIV is (ezek az online mmorpg részek). Nem tudom mert még nem csináltam fórumot, de lehetne PC, és konzol kategóriában is a topik.

Új hozzászólás Aktív témák

- új 15 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD sky blue égkék Apple magyar 1 év garancia
- új Harman Kardon Onyx Studio 9 hordozható Bluetooth hangszóró ezüst 1 év garancia
- Seasonic Focus 750W 80 PLUS Gold / Csavarmatricás / BESZÁMÍTÁS OK!
- Inno3D RTX 2070 Twin X2
- Seagate FireCuda 2TB HDD 100% / BESZÁMÍTÁS OK!
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4487
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4489, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- iKing.hu Honor 200 Pro 512GB Black használt 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nem ám, ugyanúgy bírom a 9 -et is, nem tudok különbségeket tenni a számomra kedves részek között.