Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Petya597

tag

válasz Sident96 #3 üzenetére

:)
    No igen, biztos vannak még itt akik szeretik a játékot. Sajna nekem a nagyon régiek (1,2,3 stb.) kimaradtak, de tudok, meg olvastam is róluk. Amikor én kezdtem a IX -vel, azt sem tudtam hogy milyen játék ez, milyen műfaj, stb. csak leültem, játszottam, és ámultam, hogy milyen jó játék. Nem is tudom mit emeljek ki belőle, annyira jól van összegyúrva az egész, minden tekintetben. :) Az XIII -ról, XIII-2 -ről csak végigjátszásokat néztem, hogy mégis milyenek a next-gen részek, de nekem nagyon nem tetszettek, nem találtam meg bennük azt amitől számomra FF az FF. Szoktam olvasgatni külföldi fórumokat, elég sokan vannak akiknek szintén nem igaziak az új FF -ek. Amúgy igen, azt hiszem nem open-world rendszerűek, de már a XII sem volt az, ott is egyik helyszínből a másikra mentél, és nem volt világban barangolás (mint a régi részekben). Lépkednek fel pletykák a következő FF -ekről, hát nem tudom. A versus XIII is készül már egy ideje, de vannak pletykák hogy XV -re lesz átnevezve a játék, vagy lehet hogy hanyagolják a versus XIII -mat, hát, fene tudja. Viszont nem tudom láttad -e, a tavalyi E3 -mon mutatták be a következő next-gen FF játékok új grafikus motorját, a Luminous Engine -t, és valami bámulatos. Mindig gyönyörűek voltak az FF játékok (az éppen adott konzolon), sőt, az animációs filmjeik (FF VII: Advent Children, FF: A harc szelleme) is fantasztikusan néznek ki, és hát az új engine.. :R Bámulatos. :K
    Várom én is, hogy gyűljünk, jól eltudnánk dumálgatni itt a játékról. :)

Új hozzászólás Aktív témák