- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: a X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petya597
tag

No igen, biztos vannak még itt akik szeretik a játékot. Sajna nekem a nagyon régiek (1,2,3 stb.) kimaradtak, de tudok, meg olvastam is róluk. Amikor én kezdtem a IX -vel, azt sem tudtam hogy milyen játék ez, milyen műfaj, stb. csak leültem, játszottam, és ámultam, hogy milyen jó játék. Nem is tudom mit emeljek ki belőle, annyira jól van összegyúrva az egész, minden tekintetben.
Az XIII -ról, XIII-2 -ről csak végigjátszásokat néztem, hogy mégis milyenek a next-gen részek, de nekem nagyon nem tetszettek, nem találtam meg bennük azt amitől számomra FF az FF. Szoktam olvasgatni külföldi fórumokat, elég sokan vannak akiknek szintén nem igaziak az új FF -ek. Amúgy igen, azt hiszem nem open-world rendszerűek, de már a XII sem volt az, ott is egyik helyszínből a másikra mentél, és nem volt világban barangolás (mint a régi részekben). Lépkednek fel pletykák a következő FF -ekről, hát nem tudom. A versus XIII is készül már egy ideje, de vannak pletykák hogy XV -re lesz átnevezve a játék, vagy lehet hogy hanyagolják a versus XIII -mat, hát, fene tudja. Viszont nem tudom láttad -e, a tavalyi E3 -mon mutatták be a következő next-gen FF játékok új grafikus motorját, a Luminous Engine -t, és valami bámulatos. Mindig gyönyörűek voltak az FF játékok (az éppen adott konzolon), sőt, az animációs filmjeik (FF VII: Advent Children, FF: A harc szelleme) is fantasztikusan néznek ki, és hát az új engine..
Bámulatos. 
Várom én is, hogy gyűljünk, jól eltudnánk dumálgatni itt a játékról.
Új hozzászólás Aktív témák

- ASUS ROG Falchion (HU) 65%-os mechanikus billentyűzet (LUBED + TAPED + DUMPED)
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM Sports ( Canon ) - Megkímélt -
- KOMPLETT Nintendo Swith Oled Csomag
- MSI Katana GF66 11UD, RTX 3050Ti, i5-11400H, 32GB RAM, 512GB SSD, 144Hz
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB Zalman Z10 Plus Seasonic 750W
- iKing.Hu - Apple iPhone 16e 128GB White használt újszerű 100% akku 83 ciklus garanciás 2026.10.26-ig
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 90% Akkumulátor
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 4500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1650 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Bámulatos.