Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Így nézhet ki a Huawei Pura 90
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tidus
addikt
Néhány hete rendeltem az ebay-on USA-ból Final Fantasy VII Black Label kiadást. Ez hiányzott és hiányoltam is a gyűjteményből. Volt ilyen verzióm, de nagyon leharcolt volt és túl adtam rajta. Rátaláltam egy olyan hiretőre akitől már rendeltem szintén Finalt.
Nagyon jó állapot volt kiírva ezért rá is csaptam. Érkezett a küldemény tíz nap múlva. Kicsomagolom, és látom hogy a tok rapittyára van törve. Pillanatnyi sokk után jeleztem a hirdetőnek, és ezt a linket elküldtem neki, hátha címszó alatt.
Visszajelzett és sajnálkozását fejezte ki, valamint jelezte hogy sebajj, küld tokot másikat. Erre nem számítottam, de tíz nap múlva jött a küldemény. Jött a tok és kompletten egy Final Fantasy Chronicles is, ami tartalmazza a Final Fantasy IV.-et, és a Chrono Trigger gamet. Igaz ez csak Greatest Hits verzió, és meg is van már Black Labelban. De szintén pillanatnyi sokk után felfogtam a kérdést és meg lett köszönve a dolog. Amire még visszajelzés nem érkezett.
Szóval vannak emberek a világ tulsó felén is akik korrekt üzletfelek. Hozzáteszem 293607 értékelése van az ebay-on.Esetleg ha valakit érdekel ez a Final verzió tok nélkül, borító, és kiskönyv megvan, az jelezze. Cserébe Final Fantasy érdekelhet.
A tok beszerezhető könnyen, itthon.
Új hozzászólás Aktív témák

- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Vezetékes FEJhallgatók
- Futás, futópályák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- TCL LCD és LED TV-k
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Spórolós topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Pad 2 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52 FW-s PS4-ek is!
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest