Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tidus

addikt

Néhány hete rendeltem az ebay-on USA-ból Final Fantasy VII Black Label kiadást. Ez hiányzott és hiányoltam is a gyűjteményből. Volt ilyen verzióm, de nagyon leharcolt volt és túl adtam rajta. Rátaláltam egy olyan hiretőre akitől már rendeltem szintén Finalt.
    Nagyon jó állapot volt kiírva ezért rá is csaptam. Érkezett a küldemény tíz nap múlva. Kicsomagolom, és látom hogy a tok rapittyára van törve. Pillanatnyi sokk után jeleztem a hirdetőnek, és ezt a linket elküldtem neki, hátha címszó alatt.
    Visszajelzett és sajnálkozását fejezte ki, valamint jelezte hogy sebajj, küld tokot másikat. Erre nem számítottam, de tíz nap múlva jött a küldemény. Jött a tok és kompletten egy Final Fantasy Chronicles is, ami tartalmazza a Final Fantasy IV.-et, és a Chrono Trigger gamet. Igaz ez csak Greatest Hits verzió, és meg is van már Black Labelban. De szintén pillanatnyi sokk után felfogtam a kérdést és meg lett köszönve a dolog. Amire még visszajelzés nem érkezett.
    Szóval vannak emberek a világ tulsó felén is akik korrekt üzletfelek. Hozzáteszem 293607 értékelése van az ebay-on.

Esetleg ha valakit érdekel ez a Final verzió tok nélkül, borító, és kiskönyv megvan, az jelezze. Cserébe Final Fantasy érdekelhet.
    A tok beszerezhető könnyen, itthon.

Új hozzászólás Aktív témák