- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tidus
addikt
Néhány hete rendeltem az ebay-on USA-ból Final Fantasy VII Black Label kiadást. Ez hiányzott és hiányoltam is a gyűjteményből. Volt ilyen verzióm, de nagyon leharcolt volt és túl adtam rajta. Rátaláltam egy olyan hiretőre akitől már rendeltem szintén Finalt.
Nagyon jó állapot volt kiírva ezért rá is csaptam. Érkezett a küldemény tíz nap múlva. Kicsomagolom, és látom hogy a tok rapittyára van törve. Pillanatnyi sokk után jeleztem a hirdetőnek, és ezt a linket elküldtem neki, hátha címszó alatt.
Visszajelzett és sajnálkozását fejezte ki, valamint jelezte hogy sebajj, küld tokot másikat. Erre nem számítottam, de tíz nap múlva jött a küldemény. Jött a tok és kompletten egy Final Fantasy Chronicles is, ami tartalmazza a Final Fantasy IV.-et, és a Chrono Trigger gamet. Igaz ez csak Greatest Hits verzió, és meg is van már Black Labelban. De szintén pillanatnyi sokk után felfogtam a kérdést és meg lett köszönve a dolog. Amire még visszajelzés nem érkezett.
Szóval vannak emberek a világ tulsó felén is akik korrekt üzletfelek. Hozzáteszem 293607 értékelése van az ebay-on.Esetleg ha valakit érdekel ez a Final verzió tok nélkül, borító, és kiskönyv megvan, az jelezze. Cserébe Final Fantasy érdekelhet.
A tok beszerezhető könnyen, itthon.
Új hozzászólás Aktív témák

- BestBuy topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Windows 11
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- World of Tanks - MMO
- Peugeot, Citroën topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- HP Zbook Fury G8, I7-11850H,32 gb, 512 ssd, MAGYAR VILÁGÍTÓ BILLENTYŰZET, hibátlan állapot
- Creative Sound Blaster Z SB1500 PCI-E Hangkártya
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asztali PC , i3 13100F , RTX 2060 Super , 16GB RAM , 512GB NVME
- LG 32U990A-S / 32" Nano IPS Black / 6K UHD 6144x3456 / 21 Megapixel 224 PPI / Adobe RGB 99%
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest