- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Májusi bemutató, júliusi piacra kerülés, áremelés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
"megéri foglalkozni a témával tisztán érzelmi helyett intellektuális megközelítéssel is, és hogy roppant gyorsan lehet haladni."
Jaja. Az önismeret és emberismeret alap, meg az is, hogy az ember kiválaszt magának egy utat.Nekem semmi bajom sokféle középszerűséggel, de mellette nem árt azért néhány akár extrémebbnek tartott élmény sem. Így teljes élet. Langyosvíz nők viszont sosem tudtak lekötni.
Szerintem nagyon nem vagy egyedül ezzel a "ránézésre látom a potenciált" dologgal. Sok alap dolog elég nyilvánvaló majd' mindenki számára. (Nők számára is, mikor Téged néznek! Időnként többet látnak, mint azt gondolná az ember.
)
Engem ezek a több szeretős problémák, kérdések egyáltalán nem mozgatnak, talán érthető. Nem az én világom.
Verbális (és egyéb) önvédelem témához: többek közt erre nagyon jók az elvek. Előre eldöntöd a határokat, mikre hogyan akarsz reagálni, és ezekhez tartod magad. Lefektetsz 8-10 alapvetést, már jól kezelhetsz ezernyi szituációt.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- DUNE médialejátszók topicja
- Xbox tulajok OFF topicja
- LEGO klub
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
- Autós topik
- További aktív témák...
- IPhone SE(2022) 64GB Aktiválatlan! ÚJ! Független! 12 Hó Jótállás!
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest