Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telefonjavítás, szerviz
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Magisk
-
Mobilarena
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
The Expendables 2
Számomra értékelhetetlen, nagyot csalódtam és úgy érzem átvertek...
Mivel volt benne a 10 sor szövegből 3, ami megmosolyogtatott, ezért kap egy pontot...
Egyébként meg nem értem ezt miért kellett leforgatni, de főleg azt nem, hogy ezt miért egy öregotthonban tették...
Bár jól csinálják, pelenkával a seggükön is milliókat keresnek.1/10
-
Ez akkora egy marhaság, hogy az már fáj. Sokkal, de sokkal többet vártam tőle.
4\10
-
törölt tag
Ezt látta már valaki? Lesz belőle sorozat is és nagyon jónak tűnik a sztori, fogalmam sincs hogy oldják meg ezt a helyzetet.
-
zolynet
veterán
The Avengers
1080p 3D BluRay Half-SBSJóvoltez!

SPOILER ON
Az invázió kissé lájtosra sikerült, ehhez nem kellett volna egy egész csapat csak a zöld fószer.
Spoiler off8/10
-
törölt tag
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
dokee78
félisten
Melyik Step Up-ban van az,amikor egy nőt megállít a rendőr és az le akarja orálozni?
-
Zirowe
nagyúr
Ez a rövidke novella lenne az alapja mind két filmnek, a gyakorlatban elég kevés közük van hozzá.
Érdemes elolvasni.Ahogyan a Különvélemény és a Screamers alapját is (azt hiszem ez a három még egy antológiába is össze van szedve pár másik sztorival, hirtelen nincs meg a címe, de rajta volt a kindlemen), amiknek már több közük van az alap novellájukhoz.
Az egyik legjobban sikerült adaptáció szerintem a Kamera által homályosan.
Szerk: megvan, itt a különvélemény.zip-ben van az a kötet.
-
chubii
senior tag
válasz
Jhonny06
üzenetére
Még pont láttam a hsz-od
Elég hosszú volt a sor,hogy egy kis fórum olvasás beleférjen. Persze,hogy mindenki most akarta megnézni a Skyfallt..... dugig volt a terem.Na és akkor a filmről :
Ez egy szar volt, faszé' nem szóltatok előre
Viccet félretéve tényleg nem vett le a lábamról. Viszont rossznak sem mondanám, inkább "elmegy" kategória. Az előző 2 Bond film sokkal jobban tetszett. 6/10-et adok rá, mert bírom Craiget. -
gyuromoj
veterán
Step Up Revolution
Eddigi részek nagyon bejöttek, ezért elvártam egy szintet. Sajnos nem sikerült megugrania, de ettől függetlenül a táncos részek korrektek voltak. Jó volt látni a régi arcokat a végén.
6/10
-
Apollyon
Korrektor
válasz
abridabri
üzenetére
Nem az volt a baj, hogy nem másolták le egy az egyben, ez teljesen rendben van hogy nem csak lekópizzák az egészet, és azért vannak utalások az előző részre..pl az idős nő: "Two weeks"

Viszont akármennyire jól is volt megcsinálva, akármennyire is jó nők vannak benne, meg pörgős, stb, bizony pofánvágták az egészet azzal, hogy nincs Mars, hanem földhözragadt az egész, szószerint. Ez olyan, mintha veszel egy pohár kólát a büfénél papírpohárban, mert már szomjazol egy édes, szénsavas, kólaizű üdítőre, és amikor beleiszol akkor veszed észre hogy ez csak ásványvíz... -
válasz
Apollyon
üzenetére
Ezzel kicsit vitatkoznek. Ha egy az egyben lemasolnak az eredeti film sztoryjat meg helyszineit, akkor az nagyon gaz lenne . (Ujabb rokabor lehuzas effektus ,ha ugy tetszik )
Baromi latvanyos lett az mar biztos, es Kate Beckinsale is mocskos jo no
Nekem bejott az uj is meg a regi is. -
Apollyon
Korrektor
Nagyon vártam már, és nagy csalódás nekem ez a film. A látvány abszolút jó, amikor a Recall-ba ment emberünk, és legyalázta a népet akkor a kameramozgatást nem tudom hogy csinálták, de bazi jó volt. A színésznők megválasztása perfekt, nálam ez az egyik legfontosabb, és bizony Kate B., meg Jessica Biel bizony brutál mód ultimét nők.
Viszont a sztori kissé át van formálva, ami nem baj, de a legnagyobb csalódás mégis az, hogy a Mars bolygót abszolút kihagyták belőle és a Földön játszódik az egész
Pont ez lett volna a lényeg, hogy van benne kis space, meg Mars, sokkal jobb feeling amikor egy másik bolygón játszódik egy film. Ebben a tekintetben az eredeti jobb, ott több helyszín van, mégis az új lett a kesze-kusza.
Pedig már annyival is könnyebb dolguk volt a készítőknek hogy volt egy bézik sztori, amire tudtak alapozni, erre fogják és elcseszik az egészet! 4/10 -
pohár
félisten

enyhe fail

-
horush
addikt
Na, megnéztem én is az Expendables 2-t. Annyira nem volt rossz tényleg, s a komolytalanság végülis hozzátartozik ehhez a filmhez, ezért el lehet nézni az értelmetlenebb dolgokat is. Viszont valamiért egy idő után azt vettem észre, hogy lankad a figyelmem, s ez viszont már nem nézhető el. Volt benne néhány jó poén, s Chuck Norris fellépése is kifejezetten jót tett a filmnek, annak ellenére, hogy csak odateremtődött valami véletlen csoda folytán.
7/10. -
törölt tag
-
törölt tag
Total Recall-ból van extended dc?

-
-
ludsimon
veterán
-
-
Ps Vita
őstag
-
chubii
senior tag
Az új Bond film mennyire kapcsolódik a Quantum of Solace-hez ? Hirtelen jött felvetésből nemsokára megyek az esti vetítésre, és már nincs időm újranézni az előző részt.
-
Viszlát
addikt
-
gyuromoj
veterán
The Expendables 2
Korrekt folytatása az első résznek. Jó poénok voltak benne és a cameok is a helyükön voltak. Várós a következő rész.
10/10
-
atike
nagyúr
-
somasz
addikt
Tegnap megnéztük a Cockneys vs Zombies-t, hát nem egy nagy durranás, pár poén volt benne, pl. a járókeretes zombiüldözés
, de összességében mondjuk sörözős-töményezős kanbuli elalvófilmjének tudom elképzelni. -
törölt tag
-
atike
nagyúr
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Tothgera30
üzenetére
Perfect Sense
Ewan McGregor és Eva GreenHasonló témájú film (regényen alapul, aminek van második része) a gyönyörű Julianne Moore-al:
BlindnessJa, látom közben válaszoltak már.
-
gyuromoj
veterán
A Very Harold & Kumar 3D Christmas
Sajnos nem olyan jó mint az első vagy a második rész, de egyszer nézhető. Gyurmás flessük tetszett és a kisbaba is állati volt.
6/10
-
spammer
veterán
Bezzeg a Bíber gyereket azonnal felismerted
A csajjal én is ki lennék békülve
Selena Gomez -re tippelek (bár nem ismerem, csak hallottam róla
). Han Solo én sem tudom ki, biztos az is a Bieber haverja. -
bagyulajuve
addikt
Az új Total recall: nekem tetszett, annak ellenére, hogy azért sok mindenbe bele lehet kötni. Ez a futurisztikus képi világ iszonyatosan tetszett, ez a legnagyobb pozitívum és végülis az akciójelenetek is látványosak, jól kidolgozottak. Colin Farrel (talán ő a jelenlegi kedvenc férfiszínészem) és Jessica Biel rendben voltak, de Kate Beckinsale messze nem adja azt a szexi, csábító nőt, mint Sharon Stone. A történet szinte teljesen ugyanaz, mint a korábbi filmben, szóval sok meglepetés nem ért ilyen szempontból. Egy 7/10-et azért megér.
-
-
Viszlát
addikt
válasz
Tothgera30
üzenetére
Perfect Sense, de azért ez baromira messze van ám a művészfilm kategóriától.

-
spammer
veterán
-
Láttam egy filmet (csak egy részét), sajnos nem emlékszem a címére, hátha valakinek rémlik miről van szó. Ez egy művészfilm jellegű mű. Olyasmiről szól hogy az emberek valamilyen ok folytán folyamatosan veszítik el az érzékelésüket a külvilág felé. Az ízlelésüket, hallásukat, stb., a film végén pedig a látásukat. Két főszereplője van, egy férfi és egy nő, a férfi séfként dolgozik. Esetleg tudja valaki miről van szó?
-
-
Vangelis
félisten
válasz
TazLeacher
üzenetére
Szoktam én itt érdeklődni eddig még mindig válaszra méltattak

Maradok itt ha nem zavarok

-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Vangelis
üzenetére
Megj.: a Rejtély első évada kicsit olyan "semmilyen". Olyan, mint a CSI, meg a többi, nem függenek össze a részek igazából, ez a 2. évadra szépen lassan megváltozik, egyre jobb lesz, a 3. évadtól indul igazán. Az első évadot tekintsd próbának, és ne add fel, megéri. Én is csak "úgy" néztem, aztán jó lett.
Engem biztos nem zavarsz, csak hátha ott nagyobb sikerrel jársz.

-
Vangelis
félisten
Üdv Skacok!
Estére keresek valami nézhető sorozatot.
Megint meló és a rejtély nem igazán jön be az első két rész láttán.. ( de még lehet változik)
Erről mi a szakvélemény:
Psi Factor
?
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
baluka26
üzenetére
A Paranormal Activity is tetszett sokaknak, mi már az elsőt is végigröhögtük a moziban (ott még elkövettük azt a hibát, hogy moziban néztük meg), a többiről nem is beszélve. És van, aki még várja a 4. részt is...

Anno, amikor pl.: a Kör-t néztem moziban, sok minden jutott eszembe, csak a mosolygás nem...feszült volt, fenntartotta az érdeklődést, kellemes para-faktora volt, nem tudtad, hogy mi lesz a vége. Ezekben a filmekben meg semmi nincsen. Nem ijesztőek, nem hatnak a "lelkedre", nincs feszültség, semmi. Ülsz, nézed, vége, örülsz.
-
baluka26
veterán
válasz
TazLeacher
üzenetére
Azért az itteni vélemények alapján többeknek tetszett

Amúgy igazad van, én is csak néhány topikot látogatok aktívabban

-
TazLeacher
nagyúr
válasz
baluka26
üzenetére
A kérdés csak az, hogy 1 ember megy szemben az autópályán, vagy az összes.

Az, hogy "mostanában" keveset vagyok, nem véletlen. Sajnos a fórum nem jó irányba változott az utóbbi 1-1,5 évben. És most itt nem a szokásos "csökken a színvonal" dologra gondolok, mert nem a felhasználókról van szó.
-
F34R
nagyúr
Megiscsak benne lesz a Transformers 4-ben
"After denying rumors in recent weeks that Mark Wahlberg would head up Transformers 4, director Michael Bay has apparently taken inspiration from those same rumors and now cast the star in the pending seque" [link]
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Apple asztali gépek
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Mikrotik routerek
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- Autós topik
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Formula-1
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- MSI CLAW A1M 512GB GamerPC + hordozó tok 2027.09.19-ig garancia!!!
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB 4K OLED
- Msi Nvidia Gtx 590 ( dual gpu) ritka
- iPhone 15 Pro max 256GB gyári független mint az új 100% akku
- Eladó gamer pc, Intel i7, GTX 1660 TI 6gb
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Elég hosszú volt a sor,hogy egy kis fórum olvasás beleférjen. Persze,hogy mindenki most akarta megnézni a Skyfallt..... dugig volt a terem.

Pont ez lett volna a lényeg, hogy van benne kis space, meg Mars, sokkal jobb feeling amikor egy másik bolygón játszódik egy film. Ebben a tekintetben az eredeti jobb, ott több helyszín van, mégis az új lett a kesze-kusza.

, de összességében mondjuk sörözős-töményezős kanbuli elalvófilmjének tudom elképzelni.