Hirdetés
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
-
Mobilarena
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Megnézem őket, kösz

-
mephi666
nagyúr
válasz
FoxiestFox
üzenetére
eastern promises megvolt már? néhány hete láttam és szerintem nagyon jó (nem is értem, hogy maradhatott ki eddig)
-
mondomén
őstag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Infernal Affairs eléggé hasonló...

-
Nekem valahogy kimaradt eddig a The Departed, pótoltam, ütött ez is rendesen. 9/10
Tudtok hasonló filmeket?(#8793) dokee78: Nem. gyermekszerelemről szól, de nincsenek fantasy elemek.
Nekem a fényképezése nagyon tetszett, a zenék, az egész hangulata..
Érdemes megnézni annak, aki szereti az ilyet. -
dokee78
félisten
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Ezt a filmet mihez tudnátok hasonlítani stílusban?
Fantasy pl A faun labirintusa? -
Moonrise Kingdom
Hú, nagyon szerettem. Újra fogom nézni, ilyen jópofa filmet rég nem láttam.
9/10. -
pohár
félisten
köszöntem mindkettőtöknek

-
gyuromoj
veterán
-
pohár
félisten
ez miből van?
-
troland26
őstag
válasz
mephi666
üzenetére
Örülök , hogy neked tetszett .. tudod , ha már remake akkor nem nagyon tudok /akarok elvonatkoztatni az eredeti résztől . Az viszont szerintem fényévekkel jobb... Nem azt mondom , hogy nézhetetlen , csak az elvárásaimat sajnos alulmúlta .
Scott Pilgrim vs. the World Na sikerült megnéznem , már nem tudok ki ajánlotta , de köszi utólag is . Jókat nevettem rajta
. Szokatlan stílusú vígjáték , de tetszett . szerintem újra nézős 7,5/10 -
mephi666
nagyúr
válasz
troland26
üzenetére
szerintem méltatlanul alulértékelt a remake
a régi sztoriból csak az alapötletet vették át meg 1-2 dolgot, de szerintem ez nem feltétlenül probléma... még korábban láttam és direkt újranéztem előtte az eredetit és nem csalódtam az újban sem
tuti újra fogom még nézni: a pörgőssége, a képi világa és a színészek miatt is nagyon megfogott -
leslieke
Jómunkásember
Total Recall 2012 kategóriájában egynek elmegy.
-
-
Archanon
őstag
-
pohár
félisten
-
mondomén
őstag
válasz
Integra
üzenetére
Nem azért nézek magyarul meg egy filmet mert úgy könnyebb, azért ennyire nem vagyok madár az angolhoz.
Szinte mindent felirattal nézek... Egyszerűen vannak filmek amik nekem sokkal jobban átjönnek magyarul, ilyen például a Ted vagy mondjuk az In Bruges. Nem titok, hogy imádom mikor káromkodnak az emberek, nem azt mikor dühből mocskolódnak, hanem mikor viccesen piszkos szájúak.
(azon is mindig szakadok mikor mamám vezet és osztja a forgalmat, vagy mikor dédim szidja a brazil színésznőt a zone romantikán
) Inkább erre fognám azt, hogy az ilyen típusú filmeket miért inkább magyarul szeretem, és nem pedig arra, hogy nem értem őket mert szar az angolom. Persze ehhez kell az is, hogy normálisan legyen átírva magyarra a szöveg...
Azt meg nem tudom mivel estem túlzásba. -
törölt tag
Maniac ez nagyon durva

-
lorcsi
veterán
mekkora ökörség ez a kertvárosi kommandó

de mégis jól szorakoztat
-
Integra
titán
válasz
mondomén
üzenetére
"Én angolul nem is nagyon szeretem az ilyet" - ezt talán az angol nyelv hiányos ismeretére vezessük vissza, meg sem közelíti a magyar szinkron az eredetit, hiába van benne káromkodás.. mondom ezt úgy, hogy a magyar nyelv csodálatos és elképesztően változatos és színes. de azért ne essünk túlzásokba sem
csak annak viccesebb, aki nem érti az eredeti poénokat, az apró, angol nyelvből fakadó komikumokat, a hanghordozást és még folytathatnám. azt is aláírom, hogy könnyebb, egyszerűbb szinkronnal nézni egy filmet, mert amíg arra a szintre jut az ember, hogy eredeti nyelven is valóban élvezni tudja, az jó hosszú idő és rengeteg gyakorlás. -
mephi666
nagyúr
remélem nem volt még:
durván jól összevágták, hogy pár tizedmásodperces snittből is fel lehet ismerni csomó filmet

-
dokee78
félisten
Megnéztem a TED-et.
Kellemesen csalódtam benne.
Az elején még fintorogtam,hogy miért pont Mark Wahlberg játsza,
de később már nem zavart.
Mila Kunis hát majdnem úgy vagyok vele,
mint Anne Hathaway-el a Batmanban.
Annyi a különbség,hogy Mila-ba rendesen beleszerettem.
A poénok jók voltak,nem csak a poénokról szólt a film.Korábban olvastam,hogy volt akinek csalódás a film.
Szerintem akik csalódtak,azok azt várták,
hogy az elejétől a végéig tele lesz poénnal.Ez az a film amit valóban feliratosan érdemes megnézni,
gondolom a szinkronizált változat lightosabb lesz szövegileg.Személy szerint 8/10-re értékelem.
-
törölt tag
-
hoffman_
nagyúr
válasz
littlelion21
üzenetére
-
hoffman_
nagyúr
Ki a ráknak jut eszébe a PH csapatból ilyennel viccelni, mikor modi-kérdésben(meg sok másban) vérre mennek. Na mindegy, kíváncsi vagyok mi sül ki belőle.
mod:
Úgy fest igazad volt, de hogy ezt hogy hozták össze, az érdekelne.
Közben tárazom az ázsiai filmeket, de lehet, hogy az Alien 3-4et megnézem még előttük a héten, már ideje lenne, meg szeretném nézni a Prometheust

-
hoffman_
nagyúr
Jesszusisten, ezt már láttátok?
-
pohár
félisten

jöhetnek szép sorban a címek

-
Zirowe
nagyúr
Ez most került ki facebookra:

Vajon a Hangover 3ból van?
-
törölt tag
Nem értek valamit. Hónapokig volt itt Pitt bácsi és úgy tudtam, hogy nálunk forgatták a filmet.
A fenti link alapján viszont nem úgy tűnik, hogy itt készült volna az összes jelenet.
-
dokee78
félisten
-
F34R
nagyúr
TED
Eleg jo kis vigjatek volt , valamikor regebben viccelodtunk hogy a Green Lantern homo , hat Ryan Reynolds most meg is kapta a szerepet
.7/10
-
atike
nagyúr
Az Annapurna Films tegnap ezt a titokzatos tweetet eresztette a világra: „A jövő nincs kőbe vésve. Nincs végzet, csak ha bevégzed.” – John Connor, Terminator 2 (hírek hamarosan)”.
Na lesz Terminátor 5 vagy nem...?

-
atike
nagyúr
válasz
Integra
üzenetére
Az anyucira ütött... Az mi durva... Gondolom volt már itt téma Sly mama...

Szerk:
#8716... Nincs annyi smink... De van annyi elfogyasztott házipálinka ami már elég bátorságot ad a leüléshez... Na meg viszem magammal a gyerek lézerkardját, 'oszt jól teszi ha meghúzza magát...

-
littlelion21
addikt
Eleve teljesen más irányba ment volna a storyline ha a tervezett 9 részt leforgatja Lucas, nem lett volna 2. Halálcsillag, (spolier!!!
) Luke és Leia nem lettek volna testvérek, és még ki tudja mi változott, tehát nem csak annyi történt hogy a 7-8-9. részeket nem forgatta le Lucas.Lehet hogy abszolút nem lesz semmi köze az új részek script-jének GL jegyzeteihez, csak valamivel le kell nyugtatni a fundamentalista (GL = SW) fanokat, hogy így kézzelfoghatóbb, hitelesebb az átmenet.
Az meg kicsit vicces hogy mindenki küldözgetné a színészeket konditerembe, majd ha a Disney nyilatkozza hogy igényt tart a szolgálataikra, akkor talán elhiszem, de hogy most miért nem, már lentebb kifejtettem.
Megjegyzem, nincs annyi smink a világon, hogy a vén alkesz Hamill mellé leüljek akár a villamoson.
-
Viszlát
addikt
Na meg a másik, hogy ha "éles" lesz a forgatás - mindenki irány edzőterem, szolárium, botox, miegymás.
Ford 70 éves lett idén, nem megy ő sehova. Én már a legutolsó Indiana Jones film alatt is többször aggódva néztem, nehogy valami baja essék szegénynek, nem egy Stallone a fickó.

-
atike
nagyúr
Tök egyszerű. Az, hogy eltelt 30 év...
Ki tudja mi áll a 7-8-9 forgatókönyvében? Lehet az már az unokákról fog szólni. Lásd Vader ahogy "lett" az 1-2-3-ban - eltelt kb. annyi idő. A 6-ban amikor leveszi a maszkot azért már nem fiatalember...Na meg a másik, hogy ha "éles" lesz a forgatás - mindenki irány edzőterem, szolárium, botox, miegymás.
Nem lesz ott gond.
Azaz ilyen téren nem lesz. A többit meg csak reméljük.
Amúgy belegondolva az Episode I eléggé Disney-s lett anno... Az egész Jar-Jar vonal, a félelmetesen steril környezet... Én várom, hogy mi fog ebből kisülni...

-
Integra
titán
válasz
littlelion21
üzenetére
na ezt megkockáztatom én is, hogy az ep1-2-3-nál csak jobb lehet

egyébként meglehetne oldani, ehhez kéne a zahn könyveire támaszkodni. -
littlelion21
addikt
válasz
Integra
üzenetére
Én meg most borítékolom hogy az ep.1-2-3-nál jobb lesz.

Igazából kár 'Birodalom visszavág'-ot várni, a régi filmek egyszeriek és megismételhetetlenek, eltelt azóta 30 év, pop-kulturális ikon lett belőle/lük, körülveszi egy mitikus köd, meg olyan elvárások, melyeknek kb. lehetetlen megfelelni.Lucas az utóbbi 30 évben csak rombolta a legendát (lásd új részek, "who shot first?", videojátékok, stb...), annyira bírom, ment itt a sírás hogy pont a Disney, majd gyerekes vackot csinálnak, 10 percenként nekiállnak énekelni a szereplők, etc... közben meg ott volt az új trilógia Lucas-tól, a látványon kívül minden elemében egy akkora nagy határ szar lett (főleg az 1.) hogy az hihetetlen, azok mellett még egy John Carter is minimum Arany Oroszlánt érdemel.
Legalább kimozdul a holtpontról a franchise, és van esély valami minőségi termékre, mert Lucas-al nem volt. -
hoffman_
nagyúr
válasz
Integra
üzenetére
Tök mindegy, ha engem kérdezel, hogy ez a mostani PG13 lesz, meg az is, hogy mit hoznak ki belőle és hány óra alatt. Én szeretem az eddig SW szériát nagyon, de ha engem megkérdeznek arról, hogy mi a SW, én azt mondom,hogy ep 4-5-6. Az újakat is bírom, Obi-wan legjobb, szuper a CGI, de ennyi, nem több. Aki eddig is így tekintett rá, az ezután is így fog. Aki imádta a régieket, és intelligens ember, az puffog és szomorkodik magában egy kört, hogy miért kell ezt így csinálni/elb*szni, és továbblép. Aki meg lovagol rajta, az tudjuk milyen, nem szeretem-féle pöts.
Jó példa erre a Vuk. Hát az a mese valami csoda, tündéri, tökéletes, imádom. A kettőt meg se néztem, annyira leprának tartom a megnyilvánulást. Ugyanez van Grabowski-nál, a második rész égetnivaló fos, egy kis pénzt remélek abból is, sose fogom megnézni. Az eredeti részek viszont továbbra is örök kedvenceim a Hall of Fame-ben.
mod:
Meg hát Jules-nak is igaza van alattam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fujifilm X
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gyúrósok ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- HP EliteOne 800 G4 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 128SSD + 500GB HDD!
- HP Elitebook 840 G3,FHD,14",i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Amúgy igen, pont az volt benne számomra az egyik megkapó pont, hogy nem volt fölöslegesen véres (bár nem is szabadott annak lennie). Valószínűleg más érzéseket keltett volna bennem... 
a régi sztoriból csak az alapötletet vették át meg 1-2 dolgot, de szerintem ez nem feltétlenül probléma... még korábban láttam és direkt újranéztem előtte az eredetit és nem csalódtam az újban sem

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)