- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
emiki6
veterán
válasz
Viszlát #121696 üzenetére
Nyilván senki nem anyázott, mert moderálták volna. Hiába akarja leköpni valaki a másikat, ha van köztük egy üvegfal. Mindenesetre én erős rosszindulatot véltem kihámozni bizonyos hsz-ekből, melyek mondanivalóját, bennük meghúzódó feltételezett érzelmeket próbáltam röviden, nem formális módon kifejezni, egyfajta karikatúrisztikus szemrehányásként, hogy bár hiába lett ennek itt divatja, attól még ez nem biztos, hogy "jó".
Rád azthiszem pont nem gondoltam, kifejezetten tetszett a gerillahadjáratod, hogy megpróbáltál filmvéleményekkel témát terelni, példát mutatni fröcsögés helyett.
Példát természetesen nem hozok, mert az már személyeskedés lenne.Sixpak:
"Konkrétan zero olyan hozzászólás született, melyet a 3. pontban említettél, ezért nem értelek, ez így szimpla hangulatkeltés."Az első megfigyelésért jár egy nóshitsherlok, a második részben igaz, de természetesen nem az volt a cél, csupán egy nyomatékosító eszköz. :)
Nyisziati: a bujtatott lealacsonyítás is lealacsonyítás, persze ezt te is tudod, különben nem éltél volna ilyen hasonlítással. Nem minősítem. (Ez egy burkolt minősítés volt a részemről, amúgy
)
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- BestBuy topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- Napelem
- Milyen videókártyát?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Politika
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- HP Elitebook 850 G7 15,6" IPS FullHD i7-10610U 32GB RAM 512 NVMe SSD
- Ipad Pro 10.5" Wi-Fi+Cellular 25GB Space Gray, nagyon szép, Garanciáva
- Asus ZenBook 13 UX325 OLED - 13.3"FHD OLED - i5-1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- SAMSUNG 990 / 980 PRO 1TB M.2 PCIe 4.0 .:BONTATLAN:. .:3év garancia:.
- HP EliteDesk 800 - TÖBB DARAB/TÍPUS elérhető!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest