Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pitterix
őstag
válasz
ViiiiktorOC #101974 üzenetére
Igen.
Most értem haza róla és jó volt, de már láttam jobbat.Tetszett, hogy tényleg olyan kelebólának ábrázolták Petert, mint amilyen lenne minden hasonló korú serác. Annak örültem volna, ha mikor bemegy a Bosszúállókhoz a végén, akkor legalább összefut még valakivel a nagyok közül. Póki erejét is mintha össze-vissza húzgálták volna, néha mindent elbír, néha meg alig valamit. És hiányoltam még a "pókösztönt".
A CGI néhol kicsit gyengusz volt szerintem, meg mintha sok jelenetet nem vágtak volna jól össze. Gondolok itt mondjuk egy May néni-Peter beszélgetésre. Valahogy nem figyeltek oda, hogy ugyanúgy, vagy ugyanazt a pózt tartsák a vágások között. Nem szokott zavarni az ilyen, de mintha ebben kicsit sok ilyen előfordulna.Összességében azért tetszett, még egy misét megér.
8,5\10
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- FÓLIÁS! LG UltraFine 32UN88A-W Ergo IPS Monitor! 3840x2160
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GS85Q-B Gamer IPS Monitor! 2560x1440 / 200Hz / 1ms / FreeSync
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB DDR5 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Spirit of Gamer ELITE K70 Gaming Billentyűzet
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB FSP CMT240 Zalman 500W
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest