-
Mobilarena
A topic elfeledett filmcímekhez nyújt segítséget, nem ajánlásoknak van fenntartva.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wyll
őstag
Sziasztok, újabb kitalálós:
Egy amerikai városi nő összeházasodik egy farmerrel. A farmer visszamegy a birtokára, és a nő meg később megy utána. De mire kiér a nő a farmra, a pasi meghal helikopter balesetben. A nő már mindenét eladta, és ott marad a pasi farmjával meg a két gyerekével. Maga a film arról szól, ahogy a nő megküzd a nehézségekkel, az állatokkal, a gyerekekkel, stb stb...
A végén persze talál ott valakit, akibe beleszeret, és minden happy lesz...
Nem mostani film, lehet 10 éves is megvan.
Sajna sem a címét, sem a szereplőket nem tudom, de elég fontos lenne!![ Szerkesztve ]
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Wyll
-
lilianaatoro
újonc
Syastok!
Engem ezek a filmek érdekelnének:
Fantaghiro
Tűzsivatag
ScarlettVagy ha nincsenek meg ezek a filmek akkor nyugodtan küldj listát és átnézem.
Ha kéred én is küldök listát h mik vannak még.
Írjatok!Az e-mailemre:lilianaatorod@citromail.hu
Syastok! -
Petya25
őstag
Egy olyan régi, 80-as évekbeli csehszlovák "sci-fi" forozatot keresek, amiben tudósok egy csoportja visszautazik a múltba, hogy egy akkor még gyerek tudós kéziratait szerezze meg, hogy azt felhsználva megakadályozzák a jövőben történő katasztrófát.
Nagyon muris volt, ahogy az akkor még nagyon ütős technikát használták.Antonio Coimbra de la Coronilla y Azevedo, bizony!
-
liksoft
nagyúr
Keresem A kincskereső kisködmön 1968-as változatának első részét. Pénteken vetítette az m1 délelőtt. Lemaradtam róla.
Murphy él és dolgozik (Ami el tud romlani, az el is romlik).
-
Wyll
őstag
Jogos, csak abban nem REKONSTRUÁLTA senki az eseményeket, csak simán megmutatták más szemszögből is.
Ha nagyon a rekonstruálásra meg a szemtanúk elmondására alapozunk, akkor inkább CSI:Helyszínelők kéne legyen , ott is megelevenednek az események, és mindig más szemszögből..
De igazából sztem egyik sem illeszkedik igazán jól a leírtakra..
[ Szerkesztve ]
-
PazsitZ
addikt
-
csyo
senior tag
volt egy film.
BŰNÜGYBEN NYOMOZTAK
és REKONSTRUÁLTÁK az eseményeket a fiben úgy, hogy a SZEMTANÚK ELMONDÁSA alapján megelevenedett a film...
persze volt kb 3-4 szemtanú, és mindegyik emlékezete más volt.
Nagyon izgalmas volt ugyanazt a jelenetet végignézni többször is...
Nem tudom melyik film volt ez, de hasonló stílusban is ha tudtok filmet ajálani, amiben ilyen rekonstukció, vagy szentanús dolog van, azt szivesen látom.
Lányeg, hogy ugyanaz a jelenet többször, más szemszögből, másképpen...
Legyen szép a napod!
-
modellmaker
csendes tag
Sziasztok!
Hoppál Mihály - Út a felső világba, és Sámánok határok nélkül című ismeretterjesztő filmjeit keresem. Találkozott már velük valaki?
mm
-
liksoft
nagyúr
Ritkaságokra, DVD-n meg nem jelentekre vadászom. Valóban, ami a pénztárcához igazodik, az vásároltként ott csücsül a polcon. De [link] ezek nem kaphatóak. Sok Bacsó film sem. Sajnos iszonyt mennyiségű szutyok zúdul ránk, de a kultúra mostoha gyermek.
-
Wyll
őstag
Dehogy vagy lúzer! Én sem torrentezem! Alig értek hozzá
A legjobb érzés, ha valami megvan eredeti DVD-n. Egyszerűbb megvenni 1000-2000Ft-ért, mint szenvedni a letöltéssel, DVD-vétellel, kiírással, címkézéssel, dobozzal, stb.
A legújabbakat meg kő nézni havernál, vagy divx-ben (mégsem 4,7GB),
így kiszűrheti az ember, hogy mit kell majd egy vagy két év múlva megvenni DVD-n.A ritkaságokat meg biza fel kell venni. És nem mellesleg erre is van már digitális megoldás.
Bár az is igaz, hogy a sorozatok manapság tipikusan p2p-n terjednek, szóval lehet megérne neked egy betekintést.
[ Szerkesztve ]
-
liksoft
nagyúr
Jaj!
Ma kezdődött a "Kincskereső kisködmön" sorozat. Nem vettem észre, nem vettem fel. VALAKI! Megvan Neked? Ha igen, segítségedet megköszönném!
-
liksoft
nagyúr
PORT:[link]
A filmben Bodnár Erika a magyar hangja Ewa Salacka-nak!
Pedig magyar oldalon is megtalálható.
Tucatszám vannak elírások, hibák, a hozzászólásokat sem nézik, pedig akkor a jó részét javíthatnák.
A "Váratlan utazás" amit említettem 1978-as TV film.
[ Szerkesztve ]
-
csyo
senior tag
ez is nagy segítség, a port.hu eléggé hiányos ezen a téren..
SŐT elég sok film nincs fent, nemhogy tévéfilmek.Még régen, egy torrent oldalon volt olyan lehetőség, hogy beirtam a keresőszót, és be tudtam állitani, hogy a sztoriban keressen.
PL. beirom, hogy "apa kocsi pap"
akkor kihozza ezeket a filmeket, amineka leirásában benne vannak ezek a szavak.
így eléggé leszűkül a kör, és abból a 3-4 filmből mér tudom melyiket is keresemLegyen szép a napod!
-
liksoft
nagyúr
Na szép. A kisujjunkat nyújtjuk, és a kezüket kell visszacibálnunk?
Nem, sajna ilyent nem. Viszont a Fénypont üzemeltetője amennyire megismertem "kétlábú lexikon"! Vagyis valószínűleg szponzorációért (rég jártam az oldalon, nem ismerem a mai feltételeket) amit tud, megmond. Ebbe az adatbázisba a hazánkban sugárzott filmek kerülnek adásidővel együtt! Vagyis amit TV-ben láttál, az benne lesz. Az elérhetősége már más tészta.
-
csyo
senior tag
olyan keresőről tdtok, hogy beirom, hogy kb mi van benne, és arra lehet kleresni?
vagy beirom az évet, a rendezőt, vagy pár szinészt, és kihozza melyik lehet az?
Nagyon faja lenne...
van, hogy csak kb az évre emlékszem, meg a stílusra, és 2 színészre...
Legyen szép a napod!
-
liksoft
nagyúr
Csak annyira, hogy a "Váratlan utazás" magyar tévéfilm is szerepel benne, amit SEHOL MÁSHOL NEM lehet megtalálni. Egyébként Garas Dezső, Tábori Nóra, Szerencsi Éva, Kalocsai Miklós, ..... szerepelnek benne. Bomba szereposztás, a történet pedig P.G.Woodhouse Hübele Sámuel műve megfilmesítve.
Ha valakinek megvan, igencsak keresem !!!!!!
-
Wyll
őstag
Durvák a csillámrobotok, mi?
Ezeknek a magyar változatáról hol lehet infót szerezni? Nincs valami frankó oldal ebben a témában? (Ezen kívül..)Ejha, ez még másoknak is hasznos lehet: FILMINFORMÁCIÓS ADATBÁZIS
[ Szerkesztve ]
-
Wyll
őstag
Utánakérdeztem a gyerekkori szerelmemnél
akivel állítólag mindig együtt néztük,
és emlékezett rá!!!! Az a magyar címe, hogy SzivárványocskaMegbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Wyll
-
14adam
addikt
Hello.Régebben néztem egy filmet.Arról szólt,hogy kocsikkal rallyztak és utána pedig indultak a lohmann(nemtudom,hogy irják)-i 24órás versenyen.
Megnézném megint azt a filmet,meg volt benne egy zene ami nagyon kéne.Amikor a jégen rallyztak.
Remélem valaki tudja a cimét
Ha valaki tudna segíteni annak nagyon megköszönném Üdv:Ádám[ Szerkesztve ]
-
Borify Péter
aktív tag
keresem a Kockán nyert szerelem (Hazard of Hearts) című régi kosztümös filmet
Helena Bonham Carter játszott bennerégen megvolt Vhsen,de rongyosra néztem
-
csyo
senior tag
azt hiszem Woody Allen film, amit keresek...
a sztori az, hogy meghivják a rendezőt egy beszélgetős TV műsorba, és a filmjéből mutatnak részleteket a stúdióban.
A rendező meg beszél a filmről. De ki van akadva, hogy "ez nem is igy volt a filmben" és bemegy a filmbe szerepelni.
Mindig ki-be járkál a filmbe, és egyszercsak nem tud már visszajönni.
régebbi film, kb 12-15éve látttam
Legyen szép a napod!
-
No-kia
addikt
válasz csukszik16 #664 üzenetére
dvd kölcsönzők, Tk-k, hasonló helyeken
Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
csyo
senior tag
keresek!
egy (azt hiszem) orosz film. A Duna TV-ben adták kb 2 éve.
Egy Busz elakad a sivatagos részen egy elhagyatott kis tanya mellett.
Ott ismerkednek, szerelmek szövődnek, és sokminden történik. Egy egész jól megrendezett orosz dráma csendes feszültséggel.
Keresema címét., vagy azt, h honnan lehet megszerezni.
Éjszakai film volt(mint szokott lenni a "művész"film általában
Legyen szép a napod!
-
-
Eagle16
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
- Hibátlan állapotú & Garanciális Samsung Galaxy Z Fold 4 (512/12GB) + Gyári S-pen tok
- Új Asus TUF A15 FHD 144Hz G-Sync Ryzen9 8945H 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W W11 Garancia
- Lenovo ThinkPad és Yoga T480s T490 E480 E490 L480 L380 L390 billentyűzet
- I5-11600kf
- 2017 MacBook Air 13 - i5 - 8GB - 128GB SSD - dobozában - karcmentes
- Eladó egy komplett i7 gép SAMSUNG monitorral, egér, billentyűzet, füles... Win10 vagy 11 ...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest