Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Íme az új Android Auto!
-
Mobilarena
A topic elfeledett filmcímekhez nyújt segítséget, nem ajánlásoknak van fenntartva.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
Úgy kezdődik, hogy valami tsz főnök arab világba megy tanácsot osztani (ez egyébként valós, jártak magyarok sok feladatkörben az araboknál, nagybátyám pl. orvosként volt Algériában), és hálából küldték neki a csajt. Érkezett egy nagy faláda Ferihegyre, amely be volt rendezve szobának, drapéria, kanapé, stb. és benne a gizi. És a vége valóban az, hogy megy a gizi a földeken, mögötte a melósok kapkodva, és a tűsarkú által lyukasztott földbe dugják a magot.
Én anno gyerekként láttam a filmet, de nincs meg minden belőle.Szerk: két módon próbáltam megtalálni, végiglapoztam a port.hu-n a műsort, de nem lett meg. Másrészt anno nem volt komédia Bodrogi Gyula nélkül, megnéztem az imdb-n Bodrogi életművét, de ott sem találtam (még) meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- 10+ db - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 8700F 64GB DDR5 512GB SSD RX 7700 XT 12GB LIAN LI LANCOOL 217 FSP 650W
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest