- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
Jester
aktív tag
válasz
Jam-Master J #43 üzenetére
Éppen ez a különbség. XP alatt egyáltalán nincs alapbeállításban Recovery Agent!
Már nem az a lokál admin sem! Ha szükséges, előtte kézzel be kell állítani, de szerintem jobb ötlet a kulcsokat kiexportálni, és eltenni valami biztos helyre.
Domainben itt is a dom. sec. policy lesz a mérvadó,de az már helyi beállítás, hogyan is van szabályozva.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
L3zl13
nagyúr
válasz
Krisz@1975 #40 üzenetére
Ha a tanusítványokat vagy miket nem exportáltad, akkor az adatoknak csá.
Nekiállhatsz esetleg megfejteni a kódot bruteforce-szal. Pár ezer év múlva meg is lesz a megoldás.
Ez sajnos egy ilyen dolog.
Nem értem, hogy minek titkosít valaki könyvtárat?
Szerintem az lenne a természetes magatartás, hogy amint egy könyvtárat titkosítok, rögtön kiexportálom egy (de inkább több) floppyra (vagy más géptől elzárva tárolható cuccra) a kulcsot. Ilyenkor viszont föl se merülhetne a probléma... -
Jester
aktív tag
válasz
Krisz@1975 #35 üzenetére
Windows XP alatt nincs alapértelmezésben beállított Data Recovery Agent, tehát csak az a felhasználó fogja tudni megnyitni az EFS-el titkosított könyvtárat, aki készítette, vagy akinek meg van a hozzá való kulcs kiexportálva. (Feltételezem, a kulcsot nem exportáltad ki, úgyhogy innen az egyszerű út nem járható.)
Második bonyolultabb út: ellátogatsz az elcomsoft oldalára, és letöltöd az EFS feltöréséhez való advanced EFS recovery vagy valami hasonló hosszú nevű programot, és brute force módon megpróbálod azzal kinyitni. Remélhetőleg nem valami brutal AES titkosítást állítottál be.
Az oldal: [L]http://www.elcomsoft.com[/L] ha jól emlékszem, egyébként google. -
peltar
tag
válasz
Krisz@1975 #38 üzenetére
Konvertáld át a partíciót fat32-re.Nálam bevált.
-
X-COM
nagyúr
azokra az adatokra keresztet vethetsz
-
Krisz@1975
tag
Sziasztok!
Segítsetek légyszi!!!!!!!
Win XP pro-t használok.Letitkosítottam 2 mappát, majd a windows újra húztam.Persze a mappák úgy maradtak titkosítva, most meg nem bírom megnyitni!Van rá mód, hogy valaha viszont lássam a fileokat?
Próbáltam már felhasználót hozzá rendelni a mappához, de azt írja hibakód5.
(EFSADU) ha jól írom.Tehát hibakód5 az új felhasználó hozzá adásakor!
Ha tudtok segíteni légyszi írjatok!!!
THX!!!! -
tralala
tag
Hoi!
Kis boklaszas utan talatam valami locking temat a neten ime : :))
ones you come up with yourself and windows commmand folders
for example:
make a folder called 'COM1 / /' (wihtout the ')
and after that 'COM1 /1'
now you cant enter the COM1 folder
but since you know whats behind it you can
jhust enter in the path bar COM1
and so on ......
Lusta vagyok leforditani :DD -
Bazsesz
őstag
A rejtetté tevés tényleg jó ötlet!
Anyámék vinyóján így tárolom ami nem fér rá a vinyóra. Nekik nagyobb, mint nekem. :))
Üdv: Balu -
X-COM
nagyúr
azért, ha belegondolsz elég furcsa dolgot akarsz
erre tényleg a jelszavas tömörített állomány a ''legjobb'', beépített zip miért nem jó? -
Bandit21
addikt
Na most van végképp elegem XPpro Win intézőben nyomtam 1 file ra tulajd.-ban 1 rejtett-et, azóta nem látom, és nem találom h hol kell beállítani h ''mindent'' lásson...
-
Gh0sT
addikt
Javaslok egy tök láma megoldást, nekem bevált:
A gépemet többen használjuk, ezért nem nagyon szeretem ha a cuccaimban turkálnak. Én pl azt csináltam, hogy a könyvtáraimnak adtam egy +h attribútumot. Oszt kész van. Persze letiltottam a rejtett file-ok és könyvtárak megjelenítését. 2 év alatt eddig senki nem vett észre semmit. Lehet, hogy annyira gagyi a módszer, hogy nem is gyanakszik rá senki. :) -
code1005
senior tag
http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=26910 -
beeboy
addikt
vagy egyszerűen titkosítsd winrar-ral.
a fájlneveket is -
Bandit21
addikt
Hali mindenkinek keresgettem hasonló topicot de konkrét választ nem talátam, WinXP pro alatt szeretném elérni h legyen vmi csodaprogi/bármi amivel bizonyos könyvtárat/könyvtáramban file-okat csak ÉN láthatok a gépen.
Köszi a válasz(oka)t előre is, Üdv: Bandit21!
Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ingatlanos topic!
- Építő/felújító topik
- Androidos fejegységek
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Nyaralás topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Update 07.07. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest