Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Madn!ght

addikt

válasz Woodslave #20493 üzenetére

Nem swap. Swapot leszartam, kilépkedtem, volt hogy egy napig se tudtam utána jàtszani annyiszor kiléptem. :K
    Ez most a 21-es szezonban, augusztusban, egy rihes witsel lap esetében 8 db assist abszolválási szándékával elindított BARÁTSÁGOS meccs esetében. (Azért remélem érezhető a súlya a szavaknak :DDD )
    Persze én vagyok a naív f@sz, mert hiszem, hogy a Nándi által említett augusztusi prók bírnak annyi íkúval’ (egy év szezonnal a hátuk mögött), hogy felmérik az esélyét már pusztán a formációból (Meunier ST poziban), hogy mi is lenne a célom. Érted, friendlyben már megannyi swap után kb két mozdulatból levágja az ember mit üzen az ellenfél. (Mint kb bárki, aki 3000 meccset lenyomott ebben a pár hónapban) És úgy gondolom, hogy már tét nélkül akár elengedett kontrollerrel is hagyhatnánk egymást a szaros witsel lapot megszerezni (90+ közepes lapocskáról, nem egy moments Eusebioról beszélünk!). Igen, szopatom magam, mert kicsit pislákol a reménye, hogy észreveszi a gyökér magát, pedig egyszerűbb lenne megtalálni a forfeit match gombot. És igen, az egész szezon után valahogy erre az érzésre jutok, hogy a kosárba helyezés (vásárlás) helyett is a forfeit gombot kellett volna megtalálni. :U

• Nandinagy

addikt

válasz Woodslave #20493 üzenetére

Egyetértek. :D Ha látom, hogy valaki 1-1-nél lerakja a kontrollert a 15. percben én inkább kilépek a picsába mert ameddig végigpörög a meccs letolok 6 másikat. Nincs kedvem már ilyenkor ezekhez főleg, hogy már igazából csak 6 win kell a 300/200 wines (nem tudom melyik a maxos) fut friendlys küldihez szóval olasz csapattal csak a winre megyek :D

Új hozzászólás Aktív témák