Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• evibly

senior tag

válasz Nandinagy #14350 üzenetére

Ezen én is szoktam kattogni, hogy mit áldoz be az emberfia, amikor egész hétvégéje, vagy annak értékes órái elmennek a WL-re, ugyanakkor még mindig jobb, mint a DR.

Tegnap éjjel (Div1, 1940 skill pont körül) mentem pár DR meccset, és tragédia volt az egész. Nem mondom, hogy érdemtelenül jutottam ide fel, azt sem, hogy ennél magasabb pozícióban kellene lennem, én full azt hittem, hogy ki fogok zúgni, de egyelőre nem így van. Helyette egy teljesen inkonzisztens, összevissza matchmaking alapú játékélmény van, ami csak frusztrációt okoz.

Azt most hagyjuk is, hogy hemzsegnek az 5 védős felállások, ahol egyetlen CB sincs, Mbabukkal, Cancelokkal, Pereirakkal kell megküzdeni, h eljussak a kapuig, de ami igazán kiborít, hogy jönnek a 2440-2500 skill ratinges ellenfelek, és nyilván esélyem sincs (és nincs is ezzel gond). DE még ez sem mindig így van, mert adott esetben az 1900+-os is elver, utána meg simán lelépek egy 2350-es szintűt. Full logikátlan az egész, képtelenség belőni, hogy mi az én érdemem, mi az EA és a játékmechanika, vagy a delay sara.

WL-ben ezt nem érzem, nyilván a stressz is kevesebb, hiszen többféle tudású ellenfél jön, de sokkal kevésbé érzem, hogy nem tudom uralni, vagy éppen megmagyarázni, hogy mi, miért történik.

Messzire vezet ez, de még annyi, hogy tényleg eljutottunk oda, hogy a sok idiótával is jobban megéri megküzdeni a Managerial Masterpiece módban az objective kártyákért, mint a DR-ben, vagy a WL-ben küzdeni a semmiért. Inception mondta egy régebbi videóban tökéletesen, hogy kiherélték, kivéreztették a játékot, nincs egyelten fun alapú, easy játékmód sem. Helyette meg a függővé tevés, a kaparás a lapok után, az egymás hergelése, vagy az, amikor emberünk a Mega Party küldiben hátul passzolgat és amikor rákérdezek, hogy ugyan miért tesz ilyet, amikor még win kényszer sincs, akkor kiröhög, meg hülyeségeket ír.

A G2 egyébként egy Acuna és Ikone picket ért, a pakkokból a legjobb egy Immobile, a mid or prime icon pakkból egy mid Essien esett...

Új hozzászólás Aktív témák