Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi MI-3 - odavág a nagyoknak
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Yettel topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
evibly
senior tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Ezen én is szoktam kattogni, hogy mit áldoz be az emberfia, amikor egész hétvégéje, vagy annak értékes órái elmennek a WL-re, ugyanakkor még mindig jobb, mint a DR.
Tegnap éjjel (Div1, 1940 skill pont körül) mentem pár DR meccset, és tragédia volt az egész. Nem mondom, hogy érdemtelenül jutottam ide fel, azt sem, hogy ennél magasabb pozícióban kellene lennem, én full azt hittem, hogy ki fogok zúgni, de egyelőre nem így van. Helyette egy teljesen inkonzisztens, összevissza matchmaking alapú játékélmény van, ami csak frusztrációt okoz.
Azt most hagyjuk is, hogy hemzsegnek az 5 védős felállások, ahol egyetlen CB sincs, Mbabukkal, Cancelokkal, Pereirakkal kell megküzdeni, h eljussak a kapuig, de ami igazán kiborít, hogy jönnek a 2440-2500 skill ratinges ellenfelek, és nyilván esélyem sincs (és nincs is ezzel gond). DE még ez sem mindig így van, mert adott esetben az 1900+-os is elver, utána meg simán lelépek egy 2350-es szintűt. Full logikátlan az egész, képtelenség belőni, hogy mi az én érdemem, mi az EA és a játékmechanika, vagy a delay sara.
WL-ben ezt nem érzem, nyilván a stressz is kevesebb, hiszen többféle tudású ellenfél jön, de sokkal kevésbé érzem, hogy nem tudom uralni, vagy éppen megmagyarázni, hogy mi, miért történik.
Messzire vezet ez, de még annyi, hogy tényleg eljutottunk oda, hogy a sok idiótával is jobban megéri megküzdeni a Managerial Masterpiece módban az objective kártyákért, mint a DR-ben, vagy a WL-ben küzdeni a semmiért. Inception mondta egy régebbi videóban tökéletesen, hogy kiherélték, kivéreztették a játékot, nincs egyelten fun alapú, easy játékmód sem. Helyette meg a függővé tevés, a kaparás a lapok után, az egymás hergelése, vagy az, amikor emberünk a Mega Party küldiben hátul passzolgat és amikor rákérdezek, hogy ugyan miért tesz ilyet, amikor még win kényszer sincs, akkor kiröhög, meg hülyeségeket ír.
A G2 egyébként egy Acuna és Ikone picket ért, a pakkokból a legjobb egy Immobile, a mid or prime icon pakkból egy mid Essien esett...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil LTE hotspot router TP-Link M7200 V4 4G/LTE 150Mb/s,WiFi 2,4GHz 300M
- Four Connect Stage2 2x10mm2 prémium hangfalkábel Nakamichi banándugókkal
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro Air 13 - 16" Apple M1 M2 M3 M4 MAGYAR Billenyt AZONNAL DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- APPLE Airpods PRO 3 , Airpods 4 Airpods Iphone 14 15 16 17 Bontatlan Új DEÁK TÉRNÉL AZONNAL Átvehető
- Lenovo L440 laptop - i5-4200M - 4 gb DDR3 ram - 320 gb HDD
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
- Új, Aktiválatlan, iPhone Air (256 GB) (rendelhető)
- DDR3 so-dimm 8GB notebook RAM modulok - több db
- Eladó egy HP omen 17-w131ng laptop 1,5 TB ssd vel Dobozában
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest