Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aguinaga
őstag
Btw, elbasztam, vasárnap délelőtt nyitottam ki egy csomagot, amit az 500 asszisztért kaptam, és sima Bruno Fernandes volt benne
Azt hittem, szombat este 7-től nyithatóak a TOTY-ok... persze, én hibám, nem néztem utána, meg amúgy se hiszem, hogy ha este 7 után nyitottam volna, akkor is benne lett volna a manchesteri.
Mindegy, de van egy eladható De Bruyne-m, szintén rare gold, de nem tudom, érdemes-e Brunora lecserélni? Persze a portugál untrade.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- ÉV ELEJI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Azt hittem, szombat este 7-től nyithatóak a TOTY-ok... persze, én hibám, nem néztem utána, meg amúgy se hiszem, hogy ha este 7 után nyitottam volna, akkor is benne lett volna a manchesteri.