- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Utcakép banánnal: félrecsúszhat a Google Térkép fókusza
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MWC 2026: Meglepően jó áron jön a kicsi, de erős, illetve a nagy és fotós Xiaomi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
válasz
üzenetére
Megmondom őszintén én nem használok ilyeneket
Amikor barátkoztam a játékkal állítottam be de azóta már nem szoktam. Sima 442-t játszom aztán max a d padon használok instrukciókat mint Team Press,Striker drop back,over ball side vagy a lestaktika. A legegyszerűbb ha youtubeon nézel valami profi taktika videót(BorasLegend) pl. náluk tuti van minden ilyenre beállítás.
A védekezéshez idén is a jobb stickes emberváltást kell megtanulni. Ha időben tudsz váltani akkor eltudod csípni a passzokat. Ahhoz kell a rengeteg gyakorlás
De pl. ilyen kis dolgokra még érdemes figyelni, hogy ha a kapujától hozza a labdát az ellenfél akkor egy kis team presst rányomni, hogy ne tudja kihozni a labdát.
Vagy ha sokat through ballozik az ellenfél akkor lestaktikát használni.
Új hozzászólás Aktív témák
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- Dell Latitude 7320 Core i5-1145 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Amikor barátkoztam a játékkal állítottam be de azóta már nem szoktam. Sima 442-t játszom aztán max a d padon használok instrukciókat mint Team Press,Striker drop back,over ball side vagy a lestaktika.