- Újabb hét, újabb Galaxy S26 képek
- Android szakmai topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Telekom mobilszolgáltatások
- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
|AP|
veterán
válasz
bodnar123
üzenetére
én váltok PS4-re, de csak azért mert lehet később megyek tovább PS5-re is. Igazából soha nem volt gondom a PC-s verzióval (egyszer ha kidobott valami ablakváltós hülyeség miatt), kíváncsi vagyok PS-en mennyivel lesz más/könnyebb/nehezebb. Lassan jobb is lesz ha elkezdem magam szoktatni a PS verzióhoz, mert PC-n azért szebb maga a játék valamivel.
Én is tolom még, van még egy utolsó cél, Ronaldinho. Ha már összejött ennyi nagy ratinges lap, akkor szeretném megcsinálni. Jelenleg 1,5millió coin van, 51db 88+-os lap (ennek több mint a fele 93-96), szóval talán van rá esély ha okosan csinálom.
Az kérdés mennyi értelme lesz az utolsó 2-3 hétre, de ha más nem mentek egy szép képet milyen csapatot sikerült összeszedni a végére

Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 I9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 Super 16GB Lian LI LANCOOL 207 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350M R7 1800X 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD RX 5600 XT 6GB Rampage SHIVA 400W
- iKing.hu -OnePlus Pad Go Green nagy kijelző, könnyű hordozhatóság 8/128 GB Használt, karcmentes 3 hó
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 32GB 1000GB GTX1650 500nit 4K UHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs