- Egyszerre startol a legjobb kameratelefon Kínában és Európában
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Google Pixel topik
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- iPhone topik
- Marketingképeken a Motorola Edge 70 Pro
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ShiberMonkey
senior tag
Sziasztok a régi nicknevem Liverpool1892YNWA volt, gondolom 1-2 fórumtárs még megismer mert régóta irogattam de a fifa 20at nagyon korán abbahagytam.
Most gondoltam adok egy próbát a 21-nek.
A játék maga jobb lett, de sajnos mint minden résznek, ennek is megvannak a gyermeteg hibái.
Egy picit olyan a játék mintha minden játékosnak 40es agilityje vagy balancea lenne.
A játék egyenlőre élvezhető mert az AI csak a távoli lövéseknél blokkol (mondjuk akkor izomból és mindent is :D ) de a közeli lövéseknél vagy fejeseknél viszonylag szabadon lőhetünk.
A kapusok egyenlőre csak bábuk mert minden lövés szinte gól, de még ez a jobbik eset (emlékezzünk tavaly Ter Stegenre).
A build up egyenlőre közepesen lassú/néha picit gyors (nekem egyenlőre pont jó ez a tempó).
A passzokat (hogyha az ellenfél tudja hogy kell irányítani) könnyű interceptálni, viszont érezhető hogy aki rutinosabb simán körbepasszolgat és becenterezi a csatárnak az meg jóformán instant gól.
Az ütközési mechanizmus az tragédia,néha egymásnak ütköznek a játékosok és sárgát kap valaki.
Van mit csiszolni idén is, de az alap egyenlőre nem rossz, viszont ami már most látszik hogy OP playerek csak is a TOP játékosok lettek (MBappé,Neymar,Mané stb) és minnél előbb jó lenne beszerezni őket máskülönben szenvedés lesz a játék.
A selejtező jól sikerült (5/5) kaptam érte pár coint de már így ia volt olyan squad aki Hazarddal,Neymarral és társaival állt fel (kevés lesz a csapatom).
Csapat: [link]
Eredmény [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó topic
- Egyszerre startol a legjobb kameratelefon Kínában és Európában
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Óra topik
- VR topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Előzetes élménybeszámolókon a Forza Horizon 6
- Luck Dragon: Óraátállítás
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Honda topik
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Apple MacBook Neo 13" A18 Pro 8GB/256GB magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- ASUS TUF RTX 5090 OC 32GB GDDR7 TUF-RTX5090-32G-GAMING Videokártya! BeszámítOK
- Intel 8.- gen i5 + 1660 Super + RGB , Számla-Ready !!!
- Új állapotú iPad air M2 cellular 128 GB, + Apple Pencil Pro, 1,5 év garancia
- Ubiquiti LOCOM2 NanoStation
- HIBÁS ÉRINTÉS NEM MEGY Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB RAM 256GB SSD 5G LTE szép állapot
- Xiaomi 11 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! Gigabyte G1.Sniper Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4401
- 2db Kolink kontinium 1200w platinum
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest