- Google Pixel 10a – évismétlés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Brutális akkumulátort kaphat a Honor X80 GT
- Kis tárcsa kerül a nagy mellé a kameratelefonon
- Garmin Forerunner 965 - csúcs
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ShiberMonkey
senior tag
Sziasztok a régi nicknevem Liverpool1892YNWA volt, gondolom 1-2 fórumtárs még megismer mert régóta irogattam de a fifa 20at nagyon korán abbahagytam.
Most gondoltam adok egy próbát a 21-nek.
A játék maga jobb lett, de sajnos mint minden résznek, ennek is megvannak a gyermeteg hibái.
Egy picit olyan a játék mintha minden játékosnak 40es agilityje vagy balancea lenne.
A játék egyenlőre élvezhető mert az AI csak a távoli lövéseknél blokkol (mondjuk akkor izomból és mindent is :D ) de a közeli lövéseknél vagy fejeseknél viszonylag szabadon lőhetünk.
A kapusok egyenlőre csak bábuk mert minden lövés szinte gól, de még ez a jobbik eset (emlékezzünk tavaly Ter Stegenre).
A build up egyenlőre közepesen lassú/néha picit gyors (nekem egyenlőre pont jó ez a tempó).
A passzokat (hogyha az ellenfél tudja hogy kell irányítani) könnyű interceptálni, viszont érezhető hogy aki rutinosabb simán körbepasszolgat és becenterezi a csatárnak az meg jóformán instant gól.
Az ütközési mechanizmus az tragédia,néha egymásnak ütköznek a játékosok és sárgát kap valaki.
Van mit csiszolni idén is, de az alap egyenlőre nem rossz, viszont ami már most látszik hogy OP playerek csak is a TOP játékosok lettek (MBappé,Neymar,Mané stb) és minnél előbb jó lenne beszerezni őket máskülönben szenvedés lesz a játék.
A selejtező jól sikerült (5/5) kaptam érte pár coint de már így ia volt olyan squad aki Hazarddal,Neymarral és társaival állt fel (kevés lesz a csapatom).
Csapat: [link]
Eredmény [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Samsung kuponkunyeráló
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Automata kávégépek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Linux kezdőknek
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- Ventilátorok 120/140mm és modding termékek kitűnő árakon!
- Asus VivoBook S14 - 14,1 "FULL HD IPS - i5 1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO - MAGYAR
- Licencek + laptopok + dokkolók
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest