Hirdetés
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Mobilhasználat külföldön
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
-
Mobilarena
FIFA 20 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
bodnar123
őstag
válasz
amdboy
üzenetére
Azért én nem nevezném ufónak őket, persze sokat játszanak. De valszeg minden eszközből a minimális delay van meg, router, monitor, controller... aztán játékosokból is a legjobbak. Sok iconnal... Én mindig csak azt látom, hogy idegrángással cselezgetnek összevissza, és ebben a játékban sokat számít a késés... Az ellen játékos nem tudja követni. Én meg megpróbálok egy cselt csinálni és fél másodpercel később benyomja, vagy elveszti.Persze ezzel nem azt akarom mondani, hogy nem jók mert persze, tudják miből mi a legjobb, milyen csel... De valójában ők se úgy játszanak, ahogy egy foci meccsnek ki kéne néznie... A PES inkább hasonlít focihoz. Nem megy át a labda a játékosokon, nem tudsz összevissza cselezgetni. Viszont a lehetőség kevés. Itt ugye passsz fajtákból is rengeteg van... Más kérdés, hogy ha fifa istene nem úgy akarja semmire nem mész vele...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 17 ProMax (független, 3 év garancia)
- www.olcsogamerpc.hu - Intel i7-12700KF - RTX 3080 - 32GB RAM - 1TB SSD - Z alaplap
- Újszerű Sony PS4 500GB, 1db DUALSHOCK 4 kontrollerrel
- Új, felbontott Kingston FURY 24GB (1 modul) Renegade DDR5 8000MHz CL38 KF580C38RW-24 - 24 hó gari
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest