Hirdetés
-
Mobilarena
FIFA 20 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
toxicjew
addikt
Elképesztő amúgy a pack weight, tegnap is volt csomó walkoutom, mai sbcből SS Marcelo és Lloris
-
Mrguba
őstag
Gyerekek ezt hogy tudom kiszedni?
Hulye vagyok de nem talalom.
[link] -
Digestive
veterán
A tegnapi szavazós player pick nyertes ma már kap is sbct?
-
törölt tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Mi benne az aggasztó?
Még jó is, hogy a PS4-Xbox One generációs verziót portolják PC-re, mert a next-gen konzolok csak karácsony környékén jönnek, legalább nem kell addig várnunk.A tartlamat meg ugyanúgy kapni fogjuk, ahogy anno a PS3-X360 kapta évekkel a mostani konzolok megjelenése után is.
A játékosbázis relatíve kis része fog egyből váltani karácsonykor, nyilván nem csak ők fognak kapni onnantól színes új lapokat, amikre a pénzüket költhetik. Nekünk is meg lesz adva a lehetőség, nyugi.
Ebben az egyben biztos lehet mindenki. -
Edgar2621
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Azoszt igen, nem sokat cécóztál vele
-
gjoe
addikt
LB Mendy áttehető lwb-be? vagy úgy nem fogadja el a kihívásnál?
-
Woodslave
félisten
ezek a shapeshifter lb árak jól beleálltak a földbe. Anno Nani alá akartunk portugált Renato és Pereira jött számításba. Renatot tudtam megvenni 45k. most 16k Pereira 160k volt 16-án most 52k
Most kiugrott egy 82-88 upgrade packból asszem kimaxoltuk. -
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Talány, Redditen sokan már készpénznek veszik, én azért krédeztem rá itt, mert abból amit az EA írt ma, semmi konkrétum nem derül ki. Csak találgatni lehet.
-
Mrguba
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Gondolom kellett mint falat kenyer a gyenge csapatodba

87 es nel megalltam -
Woodslave
félisten
-
Zimmi91
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Haha az komoly, nekem még a 85ös sincs meg
Azért van előnye is Kristóf, hogy nincs munkád látod
-
Kristof_94
nagyúr
Meglett Mendy, végre...
-
akooos
veterán
Ez a kurva flashback Militao egy hányinger. Miért kell légúti MINDENKIT? Esküszöm Van Dijkon könnyebb átmenni meg otthagyni őt.
-
Nandinagy
addikt
Az ea-nek ehhez semmi köze.
Az előző generációs váltásnál a sony 2 gépének architektúrája nagyon eltérő volt szóval nem tudták ezt megoldani. A mostaninál viszont már tudatosan készültek rá. Így veszik rá az embereket, hogy maradjanak az ő konzoljuknál. Nem szívesen hagyják ott az emberek a több száz játékkal teli könyvtárukat.
A box eleve tudta már ezt ugyebár a BC miatt.A konzolgeneráció eleje mindig bajos olyan szempontból, hogy értékelhető exek nem jönnek ki rá. Perpill a ps-ről tudok nyilatkozni ahova a Miler Moraleses spidermanen kívül semmi érdemi exkluzív nem jön. A horizon 2 valamikor 2021-ben jön.A többi bejelentett cím meg szimplán multiplatform ami jön a régebbi konzolokra is.
Én azért akarok még is váltani az elején mert a töltőképernyők ideje annyival rövidebb lesz a ps4-es játékokon is ami nekem már 1 nyomós érv.
Az AC : Odyssey,Witcher 3,Days Goneba lehangoló néha 40-50 másodpercet várni a töltőképernyőre. PS5-on ez leredukálódik 2-5 másodpercre talán. -
eM'82
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
Akkor tkpn köszönjük meg EA-nek hogy nem húznak le mégegyszer a játék teljes árával? :)
De ez sztem nem az EA nagylelkűsége... Egyszerűen a konzolgyártók látták jobbnak ha az új konzolon a régebbi cuccok is elfutnak (eladhatóbb így a dolog). Már-már természetes dolog lenne... Ha nem lenne ennyire minden profitorientált.Én annak örülnék ha konkurens konzolváltásnál lenne ilyen lehetőség... Azaz xbox one x-ről ps5re nem kellene mégegyszer megvenni azt a csodát.
Igaz vsz jövőre váltok inkább, jóval olcsóbb lesz a PS5. -
toxicjew
addikt
De, belegondolva igen, de sosem volt konzolom ezért számomra homály ez a téma. Meg az, hogy külön kiemelték, hogy a PC verzió mostani genes lesz, felkeltette a figyelmemet. Persze bármi történjen a lényeg ugyanaz: EAIDS
-
Nandinagy
addikt
A csapatod igazából nyilván meglenne mivel az nem konzolgenhez kötött. Itt a lényegi kérdés igazából az volt, hogy lesz-e belőle PS5 verzió amit ugyanúgy pénzért meg kell venni vagy automatikusan elindul a régebbi generációs fifa az újon is.
PS3->PS4 illetve XBOX360->XBOX ONE esetén 2013-ban nem volt visszafelé kompatibilitás. A box 2017-ben jelentette be talán ezt a lehetőséget. De az akkori fifáról nem tudok nyilatkozni mert 2018-ig a fifa 14-n játszottam egyedül és csak karrier módot kb évente 1-2szer.Amíg az összes EA játék alatt Frostbite fut addig felesleges bármit is várni a fifától vagy bármely EA játéktól. Kifejlesztették a BF-ekre amik FPS-ek és azóta az összes játékukra ráerőltetik(nyilván mivel saját fejlesztésű motor így nem kell licenc jogokat fizetni érte)
pedig az összes fejlesztő küszködik vele. tökéletes példa erre az Anthem vagy a Mass Effect:Andromeda.
Érdekes módon az egyedüli játék ami kritikailag siker lett az az SW : Jedi Fallen Order. Ott nem Frostbite motort használtak. Gondolom tisztában voltak vele, hogy ha ezt is elbasszák akkor a Star Wars jogokat egyből elveszi tőlük a Disney. -
eM'82
addikt
válasz
toxicjew
üzenetére
Amúgy ez nem magától értetődő hogy a visszafelé kompatibilitás miatt amúgy is működne rajta? Inkább marketing fogás, mintsem valódi előny. De lehet én értelmezek valamit félre.
Az hogy a játékosok grafikája jobb lesz a játékban, az annyit számít mint hogy éppen ki nyerte az NB1-et...
Max visszajátszáskor számít, mikor az ellenfél gólörömként a kamerához rohan.
Meccseken Co-op mód, zoom out szinte maxon.
Új engine majd a Fifa22ben lesz. -
Sickboy25
addikt
Prime icon pakk: Schmeichel (lehet beteszem, ha mar MU)
55k s pakk: 83-as Sigurdsson
-
Nandinagy
addikt
válasz
toxicjew
üzenetére
Az új konzolok nyilván jobb grafikát ígérnek de a legtöbb esetben ez az első 1-2 év játékaiban még nem tükröződik. Az új generációs konzolok leginkább a töltési idő drasztikus lecsökkenését hozzák magukkal. A grafika nem fog még annyiban változni, de ha adnak ki hozzá egy frissített verziót azt valószínűleg majd frissítés formájában elérhetővé teszik. Tippre nem lesz ilyen.
(#20858) sz_abika
A lemezes meg a digitális játékokkal ugyanúgy tudsz játszani mindkét platformon. Az új konzolok már alapból smart deliveryvel jönnek ki ami lehetővé teszi ezt. Az xbox már az előző genben meglépte ezt a BC-vel de a PS3-PS4 felépítése miatt a Sony ezt nem tudta megcsinálni. Most viszont játszottak arra, hogy megoldható legyen az egész.
Maximum arra kell figyelned, hogy ha lemezes játékot veszel a PS4-re akkor ps5-ből ne csak a az all-digital konzolt vedd

Mivel 0 db lemezes játékom van és olyanokat mondanak, hogy az all digital 100$-al olcsóbb lesz a lemezes verziónál én maradok az előbbinél szerintem.
Ui.: Beneveztem wl-re, hogy ne menjen kárba a 2000 pontom amit kaptam a csütörtöki wl-ért, de mivel a Last of Us 2 jobb lett mint vártam maradok is veretlen illetve nyeretlen
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Aki olyan bátor volt, hogy benevezett a wl-re vagy Mendyre annak meg kitartást!

-
sz_abika
addikt
-
Tomi0703
addikt
Akkor most ugye ezeket a summer heates kartyakat lehet kis esellyel nyitni pakkokbol. Erdemes most elnyitni vagy varhato, hogy lesz meg valami nagyobb event? Van vagy 30-40 pakkom kibontatlanul.
-
akooos
veterán
Elkezdtem wl-ezni, az első 2 meccs sima volt, a harmadikon viszont elkezdett ellenem dolgozni a játék. Kulcspasszoknál a normálissal ellentétesen mozgott a labda, a játékosom szintén. Egy pici A nyomás után kibaszta oldalra, ahol csak a védőm futott fel éppen... 2-1-re kaptam ki, pedig talán itt voltam először jobb az ellenfélnél
Mendy CDM, Ndombele CM, Benzema ST elég jó eddig basszus. Talán így össze fog jönni a 11 win 
-
Madn!ght
addikt
válasz
Zimmi91
üzenetére
Pont ezért, már igazán adhattak volna egy jó lapot (bár ezt már a totts garantáltnál is kitárgyaltuk), legalább a kedélyek megnyugtatása miatt.

Ha pedig nem lesz a gameplayben lényeges változás, akkor nem fogom megvenni. Visszatérek inkább valamilyen pc-s fps-hez.

toxicjew: azok után, hogy a jelenlegi infók szerint harmadjára tervezik kiadni ugyanazt a játékot (“dlc”), én semmilyen plusz grafikai featuret nem tudok ezektől elképzelni... -
dkaro
őstag
válasz
kapeti07
üzenetére
kapeti07: vettem a fáradságot és tnap összeírtam miket bontottam, hogy jobb kedved legyen
Íme:
75Skov
75Andersen
76Ndiaye
77Tomori
78Iborra
78Granqvist
77Herrmann
78Butland
78Ramirez
79Borja Valero
67Bravo
83Marco Asensio
81Éder Militao
83Danilo Pereira
77Aziz
77Forrest
77Walcott
85Onana
83Iniesta
82Baumann
80RodrigezA pakkok:
3 One rare player pack
2 prime mixed players
3 mixed players
2 small electrum players
1 rare electrum players
1 electrum players
1 Two rare gold players pack
5 Two players pack
1 Small prime gold players
1 Gold players premium
1 Premium gold jumbo -
toxicjew
addikt
Ti hogy értelmezitek ezt a generációváltásos témát? Az tiszta, hogy aki megveszi PS4/XONera a 21et az ingyen megkapja PS5/XSXre is. PCre viszont az a verzió jön ki ami a mostani generációkra. Kérdés, hogy akkor jön majd egy grafikailag és akár tartalmilag(?) felhúzott verzió majd az új genre? Vagy csak annyi, hogy kiadják rá ugyanazt még egyszer? Csak azért érdekel, mert eddigi szartak a PC platformra, de ez már kicsit vérlázító lenne. Nem fogom PCre megvenni amúgy se, de így főleg nem.
-
Hazli17
aktív tag
válasz
freddyadu
üzenetére
Az gyönyörű! Grat!
Ide Desailly jött.
Mondjuk 2hete egy meccset sem játszottam, csak belépek meglesni, hogy mi van az sbckkel.
Na de ma, indítottam 1 mecceet, 30.perc ea szerver ledob.. Ok. Na mégegy, gyerek kiakasztott kontrollerrel kezdte a meccset, ez volt a 60. Percig. 3-0ra vezettem, csak passzolgattam hátul. Ekkot feltámadt, de nyilván nyertem. Iszonyú..
Nem is erőltetem ezt. Nyugis volt ez a két hét. Kár ezzel a játékkal elqrni..
-
-
Madn!ght
addikt
300k-s prime icon packból 70k értékű Nakata.
Imádom ezt a sz@rt.
-
Zimmi91
addikt
válasz
toxicjew
üzenetére
Már nincs olyan sok lapom, de hátha jön még fix SBC ami használható playert ad, igaz már elengedtem ezt a részt szal tök mind1
Meg van 1,5 millió coin, de az is csak áll vagy 2 hónapja, mert tök felesleges vennem bárkit, ha ugyan úgy szart sem ér ingame, mint egy gold játékos ha delay van
-
toxicjew
addikt
Na végül 4 icon pack lett: Lehmann, Kluivert, Guardiola és Stoichkov
-
thebigK
addikt
Halisten h van egy Theo pickem arra az oldalra es nem kell hanykolodni azert a Mendyert
-
akooos
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nekem az még 12 meccs, elég volt ma a 87-est megcsinálni rivalsban
Rengetegen megint derankolták magukat
-
-
Mrguba
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ballack....pfff----mily meglepo lett volna eg DALGLISH...ROnaldo...
-
akooos
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
Eladtam 75-ért, Benzema jobb lap. Vettem belőle egy rare mega packet, jött egy 85-ös Bernat
-
sz_abika
addikt
Nem olvastam végig, de Kristof nyitott mar R9et az új SBCbol?
-
thebigK
addikt
Fajdalmas milyen deal-ekrol lehet lecsuszni, azeet mert a companion bugos, es egy ido utan hiba miatt.nem veszi be a licitet, vagy lassan frissit, mikor nyeresre allsz es mire ki-be lepsz, oda a jatekos. Es evek ota szarnak ra
-
Kristof_94
nagyúr
Csináltam én is egy ikont, Zola lett, asszem nem csinálok többet...

-
gjoe
addikt
válasz
gabigyerek
üzenetére
Nem vagy egyedül, nálam 83as iniesta duplicate ráadásul, kuka.
Legalább az elején kapott iconokat engedhetné elhasználni sbc-be.
Érdekes ha xboxon szerkesztem ott engedi betenni a kölcsön ikont, de nincs submit.
Az iconért szerintetek megéri untrade 95müller, 92grealish, 92raphinha bedobni+40000coins értékben játékost? -
akooos
veterán
Mi értelme van a csillogós bronz és silver upgradenek?
-
gabigyerek
senior tag
A múltkori 82-88 sbc vel együtt 13db nál járok. 1 db 83 ast nyitottam. a többi 82 es. Mostmár ez tényleg kibaszas az accountommal vagy mi a pics? Eskü íroknekik.
-
ProgenXL
őstag
Ez a lap amit most adtak gondolom fejleszthető lesz.. telefonon láttam meg hirtelen.
-
akooos
veterán
Jött MM-ből egy SS Atal. Bármire jó ez a lap, vagy mehet SBC-be?

-
eM'82
addikt
Kipróbáltam a Prime Icon SBC-t: Kaka lett. Poénnak jó volt.
-
Tomi0703
addikt
Az miert van, hogy pl Dembele teljesen eltunt a piacrol? Xbox. De ahogy nezem pc-n is ez van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG UltraGear 34GS95QE-W OLED Monitor! / 3440x1440 / 0.03ms / 240Hz / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK!
- 228 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Sony Ps5 konzol slim
- Lenovo ThinkStation P330 Gen 2 Tower i7 / Xeon workstation /számla- garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4648, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Rengetegen megint derankolták magukat