- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Yettel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nokia 8 Sirocco - tudja, honnan fúj a szél
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabigyerek
senior tag
Nem tartok hétvégi WL beszámolót, de mindent elmondhat, hogy talán a legjobb arányomat értem el, de talán a legjobban most ment el a kedvem az egésztől.
Idő hiányában 15 meccs 11 win ig mentem, hogy meglegyen a silver 1.
Olyan szintű betegségek vannak ebben a játékban, mint egy beta verzióban. A kick off glitch hajmeresztő. Kb középkezdés után, bármit csinálhattam, Ibrával 20 méterről finesse vagy sima lövés, bement, de rohadtul égett a pofám, hogy ilyen gólt szerzek.
Pár meccsen észrevettem, hogy attól függetlenül, hogy az adott játékoson voltam, magától mozgott, és ellenkező irányba húztam, ettől függetlenül ment a labdásra.
Tizen egyeseknél ha középre rúgtam, elment szélre, amikor elhúztam szélre, középre ment.
3 kapufa/ meccse átlagot hoztam. A delay miatt volt olyan meccs amikor 5 méterről nem tudtam bepasszolni a labdát. 1 bárral indított passzt 70 méteres lapos pontos indításnak vette. stb.Persze oda vissza mentek a dolgok,a kedvencem a 20 perc alatt összehozott 5:5.
Szóval siralmas és beteg egy WL volt ez is.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4266
- 27% - ÚJ Dell Alienware AW2725DF QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / Adaptive-Sync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4937
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 10S 6/128GB szürke / 12 hónap jótállás
- Samsung PM9C1b 1TB M.2 PCIe Gen4 SSD! 7.100-6.700MB/s
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest