Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• dzsihad91
    csendes tag

üdv!

7/7el kezdtem. 30/12vel végeztem. 20/11nél gondoltam oké ,hogy egy undoritó fos ez a játék de akkor legyen meg a gold 3 legalább. Az utolso 10 meccsből 1et sikerült megnyerni. Nincs is annál szebb mint amikor a 95ös Céronaldo meccsenként lő 4 kapufát a túloldalon meg a csöves gábriel heszusz verdesi be az összes helyzetét.

Olyan 15 weekend leaguet nyomhattam le idén ebből 9et egy 20k-s csapattal mert tradeléssel foglalkoztam inkább. silver 1-gold2 között lifteztem, mivel pc-n nyomom így bele kell kalkulálni weekend leaguenként 6-7 disconnectet(disconnect aztán a meccset veszítettként jegyzi ez a trágya tökmind1,hogy te éppen vezetsz 4-0ra a 80ik percben) de volt már olyan is,hogy 11disconnectem volt egy hétvégén. Szóval nagyjából olyan 23/14-15re szoktam végezni a csöves csapatommal ha kivonom a disconnecteket.

Namármost én becsülettel mint a szorgos hangya végigszenvedtem az őszt meg a karácsonyt egy 20k csapattal.Meg is lett az eredménye van egy fullos kb 5-6 millios keretem, if CR,Prime Raúl,UCl Bale szokásos ramos varane courtois védelem. Az égegyadta világon semmi különbség nincs sem a helyezésemben sem a játékmenetben. ugyanúgy belőtte a szaros gold Zaha is amit az if CR és ugyanúgy kihagy mindent ha úgyvan az if CR is mint annó a gold zaha.

Ja és a legszebb amikor szinte rongyosra vertek 10 meccsen át és nem lett meg a gold 3sem, bánatában visszanéz az ember division 4be egy meccsre ahol éppen simán nyer 5-0ra és hirtelen mindenki megint azt csinálja amit a joystickon nyomok.

Nyilván tisztában vagyok vele,hogy van aki jobb nálam de egyszerűen annyira feltűnő ez a szarráscriptelés,hogy már a pofám leszakad. Igazából rohadtul fogalma nincs az embernek,hogy jól játszik-e vagy nem, mert nyerhetsz 20 meccset zsinórban akkor is remegve ülsz minden kezdőrúgás előtt,hogy mikor bukod a semmiből szinte bárki ellen a következő 20 meccset. Semmi rendszer nincs benne. pfej

Csak kiakartam adni magamból és a kurva anyádat EA. Már bocsánat. :DDD

További szép napot. :DDD

Új hozzászólás Aktív témák