- One mobilszolgáltatások
- Beszáll a Vivo a Pro Max csatába
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
FIFA 18 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Datsyuk
aktív tag
válasz
Fifaisshit
üzenetére
Én is eladtam tegnap
Salah ment a hypnak köszönhetően és eladtam IF Neymart is. Neymar lapján érezhető, hogy nagyon jól fordul, abszolút van potenciál benne, de nálam nem hozta azt a pluszt amit vártam tőle.
Sőt, igazából a WL csapatom akkor kezdett el győzni mikor kitettem a kezdőből és Son-t játszattam helyette. Kár érte, mert már nagyon elterveztem a csapatomat vele.WL-ben megszakatt a szokásos szopató ág. Újra 12 Win az előző 9-9 helyett.
SB-ben pedig kényszerből kipróbáltam a sokak által gyűlölt támadó szélsőt/ csatárt a középpályára (Nem akartam fitnes lapot erre pazarolni inkább bepakoltam azokat a játékosokat akik fittek voltak)
Mint kés a vajon, úgy mentem át a gépen. Nagyon durva. Sajnos azt kell, hogy mondjam azt a védekező munkát ami ide kell bármelyik játékos eltudja végezni. Viszont támadásban amikor szoros minden nagyon kijön az a plussz amit a csatárok adnak. Így Rashford és Son, középső CM-ként mesterhármasokat lőttek.Átt is terveztem a csapatomat amit TOTS alatt használni fogok.
Rijkaard kell a chem miatt hátra. Franci Icon pedig Alessandrinihez.
Szerintetek kit rakjak be középre: 91-es Loddar, Prime Loddar vagy TOTY De Bruyne?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózatokról alaposan
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- YouTube
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Le Mans Ultimate
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen egeret válasszak?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/ 1TB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 4500 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 2700X 32GB DDR4 1TB SSD GTX 1080Ti 11GB CM Masterbox MB 600 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Salah ment a hypnak köszönhetően és eladtam IF Neymart is. Neymar lapján érezhető, hogy nagyon jól fordul, abszolút van potenciál benne, de nálam nem hozta azt a pluszt amit vártam tőle.