- Beszáll a Vivo a Pro Max csatába
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
-
Mobilarena
FIFA 18 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Datsyuk
aktív tag
Gondoltam én is leírom a tapasztalatimat a Fifa 18-al kapcsolatban(PC). Nekem egy hatalmas csalódás.
Grafika szebb (talán?) de mintha a képregény irányába mentek volna el mint sem a realisztikus látványvilág. A játékosokat nem tudom megkülönböztetni különösebben egymástól mikor játszom. Ami elég furcsa, mert a 17-ben azért simán megtudtam.
A háló animációja kritikán aluli. Én nem is értem ez így, hogy vannak fókusz csoportok hogyan került bele a végső verzióba.
És sajnos azt kell, hogy mondjam aki eddig kritizálta a Fifát hogy arcade foci, az most szorozza ezt meg 2-vel.
A labda konkrétan engem a pöttyös gumilabdákra emlékeztet amivel 7-8 éves koromban játszottam a torna órán. Irreálisan felgyorsul, furcsán pattan mintha flipper golyó lenne.
A játékosok mintha korcsolyáznának a pályán. Egyszerűen nem érzed, hogy lépnének/ futnának inkább siklanak a pályán.
A demóhoz képest túl gyors a játékmenet, nagyon is.
Nem értem pl, ha ráváltok egy védőmre és nyomom a sprint-et miért vagyok lassabb mint a labdával haladó játékos? (Nem a pace beli különbségre gondolok) Egyszerűen nem sprintel a védőm.Kapusok nincsenek, védők gyengék kb minden meccs 4-5 gólós (Futban is). Aki felrúg az még sárgát se kap, közben piros lenne.És sajnos nem javították a 17-ben már megismert dolgokat. Védőim egymásnak futnak, kapusom letarolja a védőket a labdát nem érinti közben. Kick off glich benne van, irreális helyzet kihagyás->kontrából gól. Tök élvezhetetlen mikor látom mennyire szkriptel az egész. És kb. azon múlik, hogy ki tudja gyorsabban megnyomni a gombot, hogy elinduljon az előre legyártott szkript jelenet.
Még játszani fogok vele, mert múlt évben élveztem, de így elfognak veszíteni. Ez konkrétan eddig fos.
Lehet én vagyok a hibás, mert előtte való hetekben az NBA 2K18-el játszottam. Ég és föld a különbség a két játék között ami a megvalósítást illeti. Nem azt mondom, hogy sport szimuláció legyen a fifa, de könyörgöm ne legyen egy full arcade visszafejlődés kb 10 évvel.
Ezek után most már ki fogom próbálni a PES-t
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Beszáll a Vivo a Pro Max csatába
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Videó stream letöltése
- PlayStation 5
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Papírnehezékként használható csúcs-GeForce-ot árul egy francia viszonteladó
- BestBuy topik
- Diablo IV
- Samsung kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 9 GPS 45MM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX506I Gamer Notebook! R7 4800H / 1650Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- 27% - ÚJ - GIGABYTE RTX 5080 AORUS MASTER 16GB GDDR7 Videokártya! BeszámítOK
- Lenovo 40AH és 40A1 dokkoló, töltő is.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.