Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• _adaml21_

őstag

válasz majnkopf #3856 üzenetére

Egyetértek, a minap olyan ellenféltől kaptam ki, akinek vélhetőleg gyenge gépe volt. Alapvetően nem volt lag, viszont a két kapu előtt (ahol ugye sokkal több játékost kell egyszerre megjeleníteni a képen) rendre beszaggatott.
    És hát én nem vagyok egy jól alkalmazkodó élőlény, én nem tudtam normálisan védekezni/támadni, ő viszont 3-szor is betalált ellenem. Erre szoktam a mocsár-disznó hasonlatot alkalmazni - először reméled, hogy neki is gusztustalan, aztán rájössz, hogy ő még élvezi is...

Az ilyenek mérhetetlenül elszomorítanak, és felidegesítenek, tényleg sokmindent tettem már, hogy fejlődjek, rengeteg játékost próbáltam ki, sokfajta felállást, évek óta először elhagytam a szélsőket, hátha az a baj, turkáltam custom tacticsban, player instructionsban, de mégis, egy óriási szerencsejátéknak érzem az egészet. Ha azt dobja a gép, bejön minden passz-csel-lövés, ha nem, akkor még az ág is húz.
    1,5-szer annyi vereségem van, mint győzelmem, gólkülönbségem -20 ~50 meccs után, Div6-ba feljutottam, jelenleg 0-0-5 a statom...

Tudom, hogy bennem is van hiba, de ekkora mértékű szopatást még nem éreztem 2,5 év alatt, mint most.

Új hozzászólás Aktív témák