Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Nazara

    őstag

    válasz septoXe #3303 üzenetére

    FUT-ban mesterségesen fel van gyorsitva a gameplay. Idényekben sokkal többet számit, mennyire tudsz játszani, hogyan használod a cseleket és milyen csapattal vágsz neki. Ez tuti igy van, látszik, hogy mennyivel másabb a játékosok mozgása, viselkedése. Kedvenc példám erre Nani. FUT-ban kb. használhatatlan, Idényekben egy istencsászár.

    (#3307) ali75: Amit linkeltem néhány kommentel feljebb, ott nem gond az, hogy van benne piros kapocs is, mivel a legfontosabb, hogy a játékosok egyéni kémiája legyen minél magasabb. Ez pedig teljesül, a linken 9et ir a többségnek, de az 10 mérkőzés után plusz egyel módosul.

    Egy piros kapcsot felválthat egy zöld. ezért van, hogy Lewandowski teljesitményét nem befolyásolja, hogy mellette van Ronaldo, mert a másik oldalon a honfitársa és klubtársa, Kuba futkorászik.

    négy link van:

    Halott (piros)
    Különböző nemzetiség, különböző klub és liga pl. Ronaldo és Hulk

    Gyenge: (narancs)
    Vagy ugyanolyan nemzetiségű labdarúgók különböző ligákból (Agüero és Garay) vagy ugyanabból a ligából más csapatból (Vidics és Terry)

    Erős: (zöld)
    Egy ligán belül ugyanolyan nemzetiségű, de más klubbú, (Piqué és Ramos) vagy csapattársak (Thiago Silva és Sirigu)

    Ultra: (zöld)
    Egyazon nemzetiségű klubtársak (Mata és Torres)

    Az ultra két pirosat is helyettesit, ezért egy Lewandowski rendelkezhet full chemmel, ha Ronaldo, Xabi Alonso és Kuba kapcsolódik hozzá.

    (#3310) septoXe: Karrier igen érdekes, egyszerűen ha nem támadod le, akkor évezredekig passzolgat, ha pedig nekimész, akkor valszeg kinyilsz hátul és gólt kapsz...

    [ Szerkesztve ]

    Rudimentary creatures of blood and flesh, you touch my mind, fumbling in ignorance, incapable of understanding.

Új hozzászólás Aktív témák