Új hozzászólás Aktív témák

• Riccsiz_h
    aktív tag

Sajnos kezdek csalódni a játékban, igaz csak 2 hónapja játszom. Előtte FIFA World-el játszottam (ingyenes FIFA, UT rendszerrel, amit most be is zárnak) és ott azért megtanultam mi az lag, mi az hogy minden 2. match kifagy/nem indul stb. (még a főmenü is lagolt/nem töltött be sokszor)

Gondoltam hogy ha valami "fizetősebb" verzióval játszom ebből kevesebb lesz, egyszerűen nem értem hogyan jutnak el olyan játékosok magasabb ligákba (gondolok itt a számomra már nagyon magas ligának számító Division 3 és 4-re.) aki egyszerűen úgy laggolnak hogy slow motionben nézem a matchet. Egyik match konkrétan több mint 20 percig tartott, lehetett érezni hogy időnként begyorsul normálra a játék majd megint slow-mo. Csak azért játszottam végig mert sikerült 1 majd még 1 gólt begyötörnöm. Sajnos minden 3. match ilyen kb. (természetesen utánanéztem és nálam minden gépigény követelmény, és a gyors internet kapcsolat is megvan, így valószínűsíthetően nem nálam van a hiba - illetve ha haverral játszom egy szem akadás sincs :) )

Vagy ennyire kevesen játszanak vele Európában hogy csak Észak-Korea és a Hold között talál ellenfelet 500+ pingel ? :(

Valamint most ismét egy laggos match volt, majd a 2. gólom után az ellenfél középkezdés után elrúgta a labdát majd megállította a játékot. Le is pörgött a 35 másodperc, csak hogy nem indult tovább a játék.... nyomkodtam mindent, meg vártam is pár percet... de semmi. Egy idő után maradt az ALT+F4, persze ilyenkor 0 pont, leaver penalty stb... :(

Új hozzászólás Aktív témák