Hirdetés

Aktív témák

• Sawyerx

csendes tag

Ez minden bizonnyal azt jelentheti, hogy az előfizetek számának növekedését nem követték fejlesztések, bár a bajai ügyfélszolgálat azt állítja hogy igen ami szerintem nem igaz.

Igy jelenleg senkinek sem tanácsolom Fibernetes előfizetés megkötését, amíg nem normalizálódik a helyzet.

Nagyon sok sajnos a leállás is, a szerződésben foglalt maximumértéket jelentősen, 2-3 szorosan túllépték, abban az esetben is ha pl. az áramkimaradásokat természetesen leszámoljuk ebből. (ami azért ritka errefelé)

Ezenfelül a bajai ügyfélszolgálat telefonja úgy van beállítva hogy mindig foglaltat jelez, akkor is amikor csak nem veszik fel egyszerűen (ezt ott dolgozó elmondásából tudjuk)

Mobiltelefonom automata tárcsázás funkciójával 40 percig hívogattam őket mire kénytelenek voltak felvenni, és rögtön rá is kérdeztem miért nem lehet őket elérni. Az ügyfélszolgálatos erre megkérdezte hogy mit is szeretnék igazából, erre a kérdésemre nem adott választ.

A telefonjukat néhány nap elteltével átállították, és most már 1 csörgetés után üzenetrögzítő jön be, így az automata tárcsázás funkció nem működik, szóval már sehogyan sem tudom elérni őket.

Aktív témák