Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Nem lesz olcsó a Realme GT 8 Pro Európában
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
gardener
senior tag
Én a kiesett időkre, levélben kértem jóváírást.
2 hónapja nem jött válasz.
-
etnies
senior tag
Csak Nagytarcsán kritikán aluli a szolgáltatás ma??
Állandóan eldob, loss és magas ping. -
gardener
senior tag
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
viszont mindenki berakott listába valami letölteni valót ftp,torrent...
-
gardener
senior tag
Gondoltam benézek,hátha vidám embereket találok itt.

de nem változott semmi, sőt...
nem vagyok tisztában a rendszer korlátaival,de az biztos,hogy beigazolódik: Ha
pl. pihenőnap van és mindenki netezik, akkor az piszkosul megérződik a rendszeren. -
gozi
tag
Hát ez egyre rosszabb... Lassan szimmetrikus netem lesz...

Szinte használhatatlan, hosszú perceket kell várni az oldalakra, míg betöltődnek...
-
Mecy_Lacee
senior tag
Nem tudja valaki, mi a jó büdös xart csinálnak a bajai térségben?
Péntek este elment, szombaton se volt (mikor néztem), s vasárnap csak nyomokban volt szolgáltatás, ami a mai napra is igaz.
Mi folyik itt?

Ide egy hosszú káromkodást képzeljetek el...
-
panszkodik valaki ujabban a 22ik kerböl?
már vagy 2x megrendeltem a weboldalukon a KIT-et a mostani lószar adsl-em helyett, de nem válaszolnak.. pedig kabeltv-m van tölük
-
G4bi89
senior tag
Rohadt dühős vagyok megint 1megás a net semmi nem lehet csinálni.Kijött a PES2008 szedném le torrentről seed is van erre jön 100kb/s-el hát nem igaz.
Komolyan mondom az összes fibernetest nagy kutyát bekellene zárni. -
gozi
tag
Ha a beállítások jók, akkor érdemes először egy alapos vírus/trójai/spy keresést csinálni. Ha ez nem vezet eredményre, akkor tűzfal/router körül szétnézni.
Ha ez sem hozza meg a kívánt eredményt, visszagondolni, hogy egy hónapja milyen új program (esetleg Windows Update) került fel a gépre. -
SPF
senior tag
Microsoft office outlook-ot használok, és kb. egy hónapja nem tudja fogadni a leveleimet. A küldés teljesen jól működik. Fibernet változtatott a beállításokon vagy mi lehet a hiba?
-
trendax
tag
én akárhogy mérem, 3.9-4.2nél van egy határ, soha nem ér el nagyobb értéket már jóideje,
jövő héten telefonálok, az eredményt meg majd postolom.
-
EmThor
addikt
válasz
shabbarulez
üzenetére
hát playstation 3-al töltöttem le este 22:30-tól 00:30-ig, a japán store-ból (hajnali 5-től odaát) a gran turismo 5 demóját, de másik fórumon magyar user-ek jelezték, hogy sokkal hamarabb lenn volt nekik!
-
shabbarulez
őstag
Ha csúcsidőben volt lassú, akkor lehet oka a Fibernet nemzetközi peering szűkössége. Ha csúcsidőn kívül is ugyanúgy lassú akkor ez azért már kevésbé lehet ok, inkább a nemzetközi úton a célszerverig lehet valahol egy szűk keresztmetszet. Amikor nálunk nincs csúcsidő, akkor épp ázsiában van,lehet hogy egy ottani szolgáltató hálózata túlterhelt, a fibernetes út pedig épp egy ilyen szolgáltatón vezet keresztül, a UPC-é meg másik szolgáltatón megy keresztül ahol épp nincs gond. Sokféle magyarázata lehet ennek, japán azért elég messze van, az ázsia kontinens sávszélesség kapacitása messze nem összemérhető azzal ami pl. Európa és Amerika között van az Atlanti Óceánon keresztül. A Csendes Óceánon már jóval szűkösebbek az adatkapcsolatok, mert a forgalom kisebb aránya irányul Ázsia felé, egyben épp ezért arrafelé jóval drágább is az tranzit adatkapcsolat. Ha valamerre kisebb az érdeklődés és egyben drága is a tranzit kapacitás, az egyes tranzit szolgáltatók is kisebb sávszélességet tartanak fönn azokba az irányokba, így nagyobb az esélye hogy arrafelé lassabb lesz letöltés.
-
EmThor
addikt
nos a nap talány a következő: 740 mega, 10mbit-es fibernettel, routeren keresztül, mért 2 óra alatt jön le? japán szerverről az igaz DE chellosoknak megvan fél óra alatt, tudomisén 8mbit-es nettel...
na erre tessék gombot varrni, legjobb tudomásom szerint jól van beállítva minden. gyanúm az hogy külföld fele szar a net.
-
joe69
senior tag
utobbi 2 napban elegge szarakodik a net kispesten

-
G4bi89
senior tag
Reggel 8:43-kor ilyen remélem marad is.
Kecskemét 8M/384K
-
trendax
tag
ilyenkor, hajnalban meg ilyen:

-
G4bi89
senior tag
Tegnap este fele óta nálam is jobb volt átlagba meg volt a 4-6mega de most megint ez fogadott:

Pedig 4órakkor még jó volt

-
trendax
tag
szemernyi javulás itt is. 3990. 4 megás csomagnál nekemis jó lenne

-
shabbarulez
őstag
Azért a két cég nem igazán összemérhető. A Virgin Mediának vagy úgy közel 4 millió broadband ügyfele, a Fibernetnek meg inkább 40 ezer. Van egy százszoros ügyfélszám difi. Ahogy nézem Viginnek 8 portja van LINX-en, bár sajna nincs úgy részletezve mint más oldalakon, de gyanítom zömében 10GE portok, Fibernek meg ugye most lett meg az első.
-
Mag_
tag
Tudom off,de UK-ban pl ennyi a 2 Mbites csomag:

-
Zsadi
őstag
Javult, javult, ha 4M-ás csomagom lenne, még elégedett is lennék:

-
M@Db0Y
senior tag
Itt is javult a helyzet(P.szentiván) viszont állandoan szakad a net :S
Modem ledje világit de leáll teljesen a net :S És vmi codeword error rate high + egy szám hibaüzit ir ki :S ( terayon 715x modem)Vki tapasztalt már hasonlot? Mert az ügyfélszolgálatos csaj nem tud vele mit csinálni :S
-
gozi
tag
Errefelé (Gödöllő) tapasztalni valami javulást:

Korábban ilyenkor nem ment feljebb 2-3 Mb/sec-nél... -
G4bi89
senior tag
Nálam se jobb a 8M

de a pingem már király
csak kár,hogy az annyira nem érdekel most. -
Zsadi
őstag
Már kezdtem örülni a jó hírnek, de ennyi......

8M:
-
shabbarulez
őstag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
A korábban beírt hsz.-ek tükrében többeknek akkor is lassú volt a net, amikor BIX port nem volt kiterheltve, szóval nem hiszem teljes lenne az ok-okozati összefüggés, így aztán ez a bővítés sem hiszem hogy általános üdvözülést hoz majd el. A BIX port a szolgáltatóknál amúgy sem egy szűk keresztmetszet szokott lenni, viszonylag 1xűen és olcsón pár száz ezerből bővíthető a kapacitása egy nagyságrenddel, hiszem csak egy ethernet swicth portról van szó. Ugyanezt a hálózat egészén, legfőképp az elérési hálózatban ami a valódi szűk keresztmetszetet jelenti, már nem lehet ugyanígy kivitelezni.
-
Kicsirics77
veterán
válasz
Hammon Serra
üzenetére
remélem akkor nem lesz sehol sem fennakadás a sebességekben

-
Hammon Serra
senior tag
Egy kis infó mindenkinek!!
Mától 10GigaBit-el csatlakozunka BIX-re

-
Ati007
őstag
Nálam is ez volt , küldtem napi több emailt( egyikre sem válaszoltak) és hivogattam is öket(telszámla kicsit megugrot mert kell vagy 30perc mire felveszik) és kb 2hét alatt megjavult.
Most héla istenek jó, nappal van hogy belassul de akkor is 3M megvan este meg mindig megvan. -
G4bi89
senior tag
Hát ez nem igaz lassan már egy hete ilyen szar a net és nem csak nappal mint látható hanem éjszaka is max 1mega

mintha nem ezért fizetnénk
De jó lenne ha most Kapitány barátunk erre járna és mondana valamit,hogy mi a helyzet. -
Zsadi
őstag
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Hát, ha minden jól megy, akkor december után.

-
Mecy_Lacee
senior tag
Új hálózat van kiépülőben kis falumban...
Január 6-tól váltok...Mikor lesz már január?
-
G4bi89
senior tag
Hát most már elég unalmas péntek óta ilyen:

Max 1mega van meg de az is ritkán.Legszívesebben írnék egy szép e-mailt nekik de nem teszem ez a szerencséjük.
-
trendax
tag
Csoda történt.. Letöltés* közben tudok idegbaj nélkül böngészni**.
*: max. 234K...
**: 1db, képektől szinte teljesen mentes, magyar oldalt.

-
G4bi89
senior tag
Élvezd ki mert látod nálunk mi van

-
Ati007
őstag
nálam az utóbbi 2hétben rendesen megy a net
, majd elmúlik sajnos

-
trendax
tag
nekem meg ilyen:

-
G4bi89
senior tag
Bix alapján most nincs maxon lement 1,5G körülire mégis ilyen a netem:

-
trendax
tag
Közben a Bixes grafikont nézegetve (Éves), amikor még csak 1G-s kapcsolat volt, körülbelül 3 hónapig tetőzött a forgalom az 1G-s vonalkáig, miután vettek még 1G-t.
A 2G-s vonal körülbelül dúrván 1.5 hónapja tetőzik, szóval ha így gondolkodunk, még jó 1.5 hónap sz*p*ka van _MINIMUM_ hátra.

Nekem egyébként klappol a grafikonnal a problémám, kb másfél, esetleg 2 hónapja ilyen ratyi, hogy nemis látom a névleges sebességem jó felét se soha......
-
G4bi89
senior tag
Nálam még mindig sz@r
92 a ping és csak 1mega 8helyett.
-
gozi
tag
Most bezzeg ennyi:

Csak azt nem értem, hogy nappal miért nem lehet ezt tartani... (Bár a BIX-es port terheltsége is lecsökkent 1,8G-ra...) -
M@Db0Y
senior tag
ahogy nézem a híreket a fibernet honlapján folyamatosan vannak "karbantartások" októberben szal lehet reménykedni

Egyébként nekem eddig (3 év) nem volt sok gondom de mostanába ez a lassulás :S
-
G4bi89
senior tag
Hát akkor valószínű azért ven de akkor is idegesítő ->

-
gozi
tag
Lehet, hogy a lassulást a BIX-es port telítődése okozza:
[link]
Ma 11-től fullon van... -
Zsadi
őstag
válasz
BluEyes
üzenetére
Néztem azt is, 80-100K közt jön a cucc. Oldalak tetűlassan jönnek be, képek alig töltődnek be. Több sebességmérő oldal is kb ugyanezt a semmit mutatja.
Nekem akkor is ezzel van a legnagyobb bajom:
"Véleményünk szerint az Ön által jelzett sebességnél a rendelkezésre álló sávszélesség nagyobb......." - és az én véleményem meg nem ér semmit a számukra..
-
Mag_
tag
Emlékszem még a régi szépidökre, 2004 közepe. Amikor kiépült a faluban a Fibernet. Elsöként kötöttem szerzödést,és nagyon jo is volt a szolgáltatás vagy másfél évig.
Aztán ahogy az lenni szokott a kábelnettel nálunk is tulzsufolodott.Most már nem lakom otthon, szüleim meg nem veszik észre a laggot,szoval én megusztam.
UK-ban érdekes modon nincs baj a kábelnettel,esténként,még innen jobb a pingem a BIXre mint otthonrol volt a Fiberfossal.
Fel a fejjel.Meg köttessétek vissza az ADSL-t. -
G4bi89
senior tag
Na még jó,hogy nem írtam nekik
Gondolom ideges vagy
meg röhögsz is egyben 
-
trendax
tag
Trendax vagyok, 22 éves, kecskeméti lakos, és a Fibernet 10 mbites csomagjára fizetek elő.
Egy ideje már kevesebb mint a harmadát kapom csak meg, a pingjeim 91 alá nem mennek.
Csupán egyetlen internetes tevékenységet folytathatok 1időben, mivel mind az összes többi a kárát látja, ha multitaskingolni próbálok velük 2007ben egy kábelmodemes neten..Trendax vagyok, 22 éves, és megbántam, hogy a Fibernet 10 mbites csomagjára fizettem elő...

-
Mecy_Lacee
senior tag
Egyre xarabb....

-
Mecy_Lacee
senior tag

Sokadszori restart, modem, gép.... -
G4bi89
senior tag
Kecskeméten tiszta gáz a helyzet most
mikor nem
)
Ilyen szar talán sose volt
8M/384k
A sebesség talán volt már ilyen alssú sőt biztos de,hogy a pingem 90-100között legyen hát ez lol 50fölé sose ment az elmúlt 3 és fél évbe
Másnak is ilyen errefele? -
Zsadi
őstag
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Nálam most letöltés nélkül is egy nagy kalap sz... az egész.

-
Zsadi
őstag
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Hát ez az:

-
Mecy_Lacee
senior tag
FIBERSZAR:

-
szelidorzo
aktív tag
A 10 gigabites másodpercenkénti sebesség nem volt elég, most jöhet a 100 Gbps. A mérnökök szerint a jövő internetén pár másodperc alatt lejöhet majd egy nagyfelbontású film.
Lassan egy éve, hogy az Internet2 névre keresztelt hálózati infrastruktúrával megközelítették a 10 gigabites másodpercenkénti adatátviteli sebességet. Ideje volt valamilyen újabb rekordról beszámolni, mert a júzerek már kezdtek hozzászokni a nagy számokhoz. A technológia további csiszolgatásával immár a 100 Gbps-os sebességre készülnek a mérnökök.
Nem alapvetően új eljárásról van szó, csak a már egy éve bemutatott frissítéséről. A rendszer lényege ugyanis a variálhatóság, a sávszélesség és a hullámhossz egyéni igényekhez szabása, ezért nem okoz gondot több 10 Gbps-os vonal egymás mellé rendezése, összehangolása, aminek jóval nagyobb sávszélesség lesz az eredménye. A mérnökök most a 20, 40 és a 100 Gbps-os vonalakon dolgoznak [1], de szerintük ennél is gyorsabb lehet az Internet2, csak az a kérdés, hogy a megrendelőnek mire van szüksége.
Korábban csak elméleti szinten beszéltek arról, hogy az Internet2 [2] néven ismert hálózaton akár 10 gigabitnyi adatot is át lehet küldeni másodpercenként, de a Tokió egyetem munkatársai áprilisban ezt a gyakorlatban is igazolták. A hálózat operátorai tavaly decemberben már másodpercenként 7,67 gigabit adatot továbbítottak a hálózaton, szabványos kommunikációs protokollok használatával.
Én annak örülnék, ha a fiberszar legalább 4 megát adna rendesen, s nem hébe-hóba.

-
trendax
tag
Ma kb 10-től délután 1ig nemvolt net.... jupííí

-
Makkok
tag
Megint szarakodik a fibernetes mail, pontosabban nem működik, még a webes felület sem.. Nem értem mi a franc van ezzel a fibernettel, csak egy hét telne el probléma nélkül, én már akkor örülnék, de úgy látom nem lesz rá alkalmam....
Amatőr banda... 
-
trendax
tag
Egyébként azt nemtudom látjátok-e, hogy a fibernet.hu-n vízjellel ellátott stock fotókat használnak illusztrációnak, feltehetőleg jogtalanul*...

Ha jól látom "expert" van a vízjelen, ami a http://www.stockxpert.com/ vízjele.
Lehet már ennyire rosszul megy a szekér hogy 2-3 dolláros kreditre nem futja nekik?!
No comment..

*Jogos, a tulajdonos bele1ezésével történő felhasználásnál a tulajdonos a kép vízjelmentes változatát ajánlotta volna fel, illetve megvásárlás esetén is ilyen formában adta volna át.
Aktív témák
Hirdetés
További kérdésekkel az Invitel topikba fáradjatok!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760 i7 13700K 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB Aerocool P500B Digi ARGB 750W
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 Pro Max 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S21 FE 5G
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 9 GPS 45MM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPad 7 32GB (3 hó Garancia)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4530, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS ROG Flow Z13 2in1 i9 / RTX 3050Ti / 120Hz GAMER TABLET!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) a jelszavam a fiberes címemhez, így kár is lenne oda mindenféle hessegető levelet írniuk..