Új hozzászólás Aktív témák

• harry
    veterán

Ma azzal fogadtak suliban (konzultácoóra mentem, de az most mindegy), hogy az egyik matek feladatnál ugan azt a jelölést használtam, mint még valaki, és hogy fenn áll a veszélye, hogy egymásról néztük. Megjegyzem mindketten pipákat és X-eket irogattunk egy feladatnál. Mondom mi van? :Y Na most ebben mi a franc olyan különös? Miért ne írhatnék pipákat meg x-et helyes vagy rossz megoldások mellé? Erre azt mondták más egyáltalán nem használt ilyet a suliban sem (pl aláhúzták helyette), és órán sem használtuk...
    Másrészt az ülésrenden egymás melletti padokba vagyunk írva, ami viszont hibás, mert nálunk (csak ebben a teremben) az egyik padsor el van forgatva 90°al (csak úgy, kényelmesebb), na de nem állították vissza, és a lapon az van, hogy egymás mellett ülünk. De épp ezen padelhelyezkedés miatt nem is láthattam rá sehogy, és semmiképp sem mellette ültem.
    Mi van akkor ha ez szemet szúr egy vizsgabiztosnak? Most magyarázzam el neki a keveredést az üléssel? Erre elég bizonyíték, hogy 3 tanár és 14 diák látta rajtam kívül? A jelöléseken meg mit kellene megmagyaráznom...

Új hozzászólás Aktív témák