Új hozzászólás Aktív témák

• tomazin
    veterán

egy kissé összeszedetlen volt amit írtál, azért írtam azt amit.
    Ebben lehet van valami.. :(

Ez igy igaz 10k nem a világ egy hónapra.De ha amugy is dolgoznod kell akkor szvsz igenis sok.De ha Te meg tudsz élni,akkor :R nekem nem menne,ha nem kapnék otthonról pézet.
    De szerintem zárjuk le a vitát,mert én úgy gondolom,h persze ne legyen az egyetemen,aki csak b@szni akarja a rezet.Korrekt.Viszont,aki meg menni szeretne az tudjon.És ahány ember annyi helyzet.

Viszont amin ma gondolkoztam A-lap rögzítés közepette,hogy(lehet,h baromság lesz):
    Ma beszélgettem jópár emberrel(mindenki járt közülük valamilyen egyetemre),és csak felvetettem,h nem a legrózsásabbak az eredmények.Ebben sajnos mindeki egyetértett velem,so nem csak én kapok mókás lapokat.
    De picit továbbfűztem a gondolatot,és arra gondoltam,h:
    Lehet,hogy ezzel a fizetős dologgal pont azok fognak bekerülni sulikba,akik amúgy full majmok,tele vannak 2-esekkel,meg pénzzel,és mivel nem fűlik a foguk a munkához elmennek ''tanulni'' hiszen megtehetik.4-5ösökkel tűzdelt lap ma 3db volt cca. 200lapból.
    Vagy lehet én dramatizálom túl?

Más:Komolyan kifizeti az ember a 9k-t erre a gányra...de könyörgöm akkor töltse már ki jól.Olyan dolgokat irnak az emberek,hogy néha besz@runk a röhögéstől máskor meg sirni kell a butaságán.Múltkor egy srác vagy 5sort irt a fényképe helyére...naon lol volt.
    De vannak olyanok akiknek nem sikerült elsajátítaniuk a helyesírást:angól etc...

Viszont félreértés ne essék hála a jó istennek a 70-80%ának sikerül :R

Új hozzászólás Aktív témák