- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
Köszönöm a listát, de további tanácsot szeretnék kérni a használhatóságuk módjáról.
Ha legalább relatíve biztonságosan akarok tartani dolgokat a gépen időnként futó (és csak korlátosan megbízható) programoktól, a dual boot windows helyett még azt tudom csinálni, hogy problémás dolgoknak létrehozok egy külön elsődleges partíciót adatpartíciónak, és azt csatolom be / távolítom el a betűjelet. Olyankor azok az állományok teljesen tűnnek el az elérhetőségből. Ugyan nem lehetetlen megkerülni a trükköt, de többé-kevésbé olyasmi lesz, mint anno egy floppy volt, amit kivettem a drive-ból, és akkor tuti semmi sem fért hozzá.
Ha jól sejtem, a one drive ahhoz képest olyan, hogy csak titkosít helyben, de aztán ott hagy. Ha elolvasni nem is tudja majd semmi, és a windows zsaroló program védelmével talán átírástól is védeni tudom, de letörölni még mindig le tudja törölni valami, és fogalmam sincs, olyankor az "okos" szinkronizálás mit fog csinálni. Előfordulhat például, hogy azt hiszi, én voltam, és törli a felhőből? Mert akkor még mindig effektíve megszűnt nekem adatvédelmi eszköznek lenni.
Örülök neki, ha van egy olyan terület, amit saját mappában szinkronizál, de szükségem lenne olyan teületre, amit megvédenek mind átírástól, mind letörléstől.
A onedrive esetében kicsit aggódó, hogy a letörlés elleni védelem effektíve kijátszható. A többit pedig egyáltalán nem ismerem. Lehetőség szerint fogalmakban kérnék tanácsot, hogy ebből a szempontból egészen pontosan hogyan kell érteni a "sync folder" és "selective sync" dolgokat azon a linken? Az angol szavakat értem, de ahogyan azt csinálják, az leírás hiányában egy nyeretlen kezdő újoncban (én vagyok az) bizony megválaszolatlan kérdéseket hagy.
Hmm, és bocsi ezt a fenti litániát, de nem vagyok benne biztos, hogy ha rövidebben írom le, biztosan tudom elkerülni az utólagos meglepetést, ami ellen védelmet keresek jelenleg.
A tanácsokat előre is köszönöm.
-
coco2
őstag
Sziasztok!
Onedrive kérdés elfér itt?
Win kulcs mellé van 5 giga one drive tárhely, oda gondoltam feltölteni dolgokat a personal vault-ba. Alig 500 megát töltöttem volna fel, de egy halom piros X-et kaptam azzal a jelzéssel, hogy a személyes tár megtelt.
Google nem talált olyanról jelzést, hogy a personal vault méretkorlátos lenne.
Van valakinek ötlete, hogy mi van az apróbetűben, amit nem vertek MS-ék nagydobra? Példának okáért a onedrive tárhelyem aligha 5 gigányi.
A válaszokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Gyermek PC játékok
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest