- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Yettel topik
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sopruk
senior tag
Nagyon mélyen én sem értek hozzájuk, csak használom őket...
A "sync folder" és "selective sync" azt hiszem annyiban különbözik, hogy az egyik csak egy mappát szinkronizál, abba pakolhatsz bele mindent. A másiknál van lehetőség különböző mappákat kijelölni a gépeden, amit szinkronizálni akarsz. De majd kijavítanak, ha rosszul tudom.A többit amit írtál, ha jól értelmeztem; nem vagyok benne biztos, hogy csak egy titkosított felhő alkalmas ilyen szintű védelemre. A vírusirtó topikot szoktam követni és többször hangsúlyozzák: egy mentés nem mentés. Legalább egy, de inkább kettő fizikai meghajtóra érdemes rendszeres mentéseket készíteni (ezen felül lehet még a felhő is), akkor vagy igazán védve a vírusoktól, gép meghibásodástól...
-
sopruk
senior tag
Igen, az a 3 file-os OneDrive széf elég vicces
Ha esetleg keresel nulla tudású végponttól végpontig titkosítású ingyenes felhőt:
Sync 5 GB-ot ad, meghívóval és néhány gyakorló feladattal jól emlékszem 6-7 GB
Tresorit 3 GB, de szintén néhány gyakorló feladattal 5 GB lett nekem régebben
Proton 5 GB
Mega 20 GB
Meg egy kis teszt/leírás a felhőkről: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- Androidos tablet topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- PlayStation 5
- Nyaralás topik
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest