Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iOS alkalmazások
- Yettel topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Mobil flották
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android szakmai topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
TRob1
veterán
Azért mert az emberek többsége olyan hogy mindig minden rögtön kell nekik (még ha nem is használják akkor is), Én nem vagyok olyan.
Ráérek... nem csalok, mégis rágóta megvan a majdnem max db lehetőség, észre sem vettem és meglett a minus is maxba (már a második gyűlik - 1ik fotóknak, másik videóknak)
De nem mondtam hogy te se vagy más se csaljon, tegyétek amit jónak láttok.
Még plusz 23gigát is meg lehetett szerezni 2 évre könnyedén (htc-ről "hekkelt" appal), az sem érdekelt... Én sem vagyok szent, csak tárhelyügyileg nem érdekel az ilyesmi...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro E-SIM 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3508, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Xiaomi 14T Blue Gyors, stílusos és megbízható 12/256 GB Használt, karcmentes,Gari
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest