- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
okiteki
tag
Ez is bezár!
http://www.backupreview.com/surdoc-shuts-down-cloud-storage-service/
Sorban hullanak a online cloudok.
-
okiteki
tag
Most akciós a Office 365 Personal 1TB Onedrive al az edigitalban csak 6000 ft ingyen futárral 1 évre
Én is vettem ismerősnek -
okiteki
tag
válasz
haligali72 #3640 üzenetére
Valami nálad nem koser az biztos, az igaz hogy a géped a minimumot üti meg sajnos ma már.
-
okiteki
tag
Itt egy újabb cloud szolgáltató épp magyar és eléggé új lehet.
Kicsit tresoritos beütéssel.
https://blog.crosssec.com/adatmentes-vilagnapja/Lehet tesztelni aztán megírni a tapasztalatokat.
-
okiteki
tag
válasz
vadorzó #3621 üzenetére
A kliense többet tud mint a onedrive vagy a gdrive rugalmasan megy telefonon is sebesség jó mert amazon serverei vannak a háttérben vagyis a dropbox sebességét hozza.
Havernak lejár az ingyen 50 giga dropbox kénytelen valami alternatívát venni és az 500 giga 4$ csomag jobban megfelel neki mint a dropbox 1 tb csomagja.
Ingyen 10 gigát ad tehát ki tudod probálni.Persze fontos te mire akarod használni?
-
okiteki
tag
válasz
napoleon2323 #3575 üzenetére
Tresorit (Business csomag).
-
okiteki
tag
válasz
napoleon2323 #3575 üzenetére
Bár az elősző user is ezt írta ki
Ingyen nincs jó erre az tuti. -
okiteki
tag
Gondolom céges számla kéne
? mekkora hely kellene? mekkora file mérettel kell dolgozni? Megjegyzem fontos hogy mire lenne használva attól függ az ajánlás is persze nagyon fontos hogy az összes cloud szolgáltatónál más a magán és más a céges árazás. Vagyis jóval drágább a céges hozzáférés!
-
-
okiteki
tag
válasz
Fandango #3531 üzenetére
Office 365 personal verzió van br 15 ért!
http://www.cct.hu/index.php?_sw_ms_office_365_personal_3264_hungarian_subscr_1yr_eurozone_medialess&kat=7&id=qq200070_1
És szerintem bőven megéri ez a legolcsóbb verzió ONEDRIVE 1 TB használatában és meglepően gyors most felfelé átlag 7-8 megával kúszik fel és le is a cucc nagy méterben napközben is.
Mivel az eggyik fiok lejárt ezért le kellett szednem a 600 gigányi cuccot kb 18 óra alatt és feltoltam egy másik ONEDRIVE fiokba 600 gigányit toltam fel onedrive ba gond nélkül felment kb 20 óra alatt.
Természetesen nem az eredeti onedrive kliens használtam ha nem egy különálló gépen telepítettem a 30 napig ingyenes smartftp progit ami frankón kezel több féle cloudot.
https://www.smartftp.com/ -
okiteki
tag
válasz
devil-k #3234 üzenetére
Többet mert ennyi fedi le az igényeimet.
1. Dropbox ingyen 50 giga samsunghoz 2 évre.
2. Google Drive mert androidhoz ez van ingyen.
3. Van még mások által fizetettOne Drive fiókom megint 1 TB, a nagy mennyiségű adat tárolásra.
Vagyis eddig egy petákot se kellett fizetni.
Idén telepítettem vagy 3 db office365 csomagot egyik felhasználónak se kellett direkt rákérdeztem
Tesztelési célzattal Mega,Box,Copy,Hubic,Hidrive,Cubby.
Ha nem kell nem fizetek nem fizetünk így van evvel mindenki!
+ keresem a számomra ideális online cloud storage-t ami tud + ftp is de eddig vagy kurva drága volt vagy csiga lassú az ftp használatuk pedig teszteltem vagy 20 szolgáltatót!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone-t használók OFF topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest