Hirdetés
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
bPatrik0521
csendes tag
Az iCloud Apple-ösként sem ér sokat. Tele van ilyen-olyan rejtett korlátozásokkal. Nem olyan mint egy normál felhő.
A MEGA az alapvetően jónak tűnik, és régre nyúlik vissza. A megaupload volt az elődje. Azt az FBI kapcsolta le 2012-ben, pedig nagyon híres volt csak sok volt az illegális tartalom rajta. Utána az új MEGA-val állítólag biztonságosabb, és tartalmakat központilag kevésbé ellenőrizhető irányt vettek.
Nekem pCloud van. Mindent tud amit akartam és engem megvettek a lifetime opcióval. Nem szeretek havi díjat fizetni olyanra amiről tudom hogy hosszútávon használnám. Viszont sokszor lassú...
Amazon nagyon fapados, habár én úgy emlékszem hogy az kifejezetten olcsó volt?!
Új hozzászólás Aktív témák
- Horvát fricska Elon Musk önvezető Tesláira
- Belekezdeni egy vállalkozásba
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Google One vs iCloud vs OneDrive – melyik a legjobb választás 2025-ben?
- BestBuy topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Napelem
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Antivírus szoftverek, VPN
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRX9 notebook - i5 13450HX 32GB DDR5 512GB SSD nVidia RTX 4050 6GB WIN11
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest