Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Mobil flották
- Megjött a jubileumi Pixel széria
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
bPatrik0521
csendes tag
Az iCloud Apple-ösként sem ér sokat. Tele van ilyen-olyan rejtett korlátozásokkal. Nem olyan mint egy normál felhő.
A MEGA az alapvetően jónak tűnik, és régre nyúlik vissza. A megaupload volt az elődje. Azt az FBI kapcsolta le 2012-ben, pedig nagyon híres volt csak sok volt az illegális tartalom rajta. Utána az új MEGA-val állítólag biztonságosabb, és tartalmakat központilag kevésbé ellenőrizhető irányt vettek.
Nekem pCloud van. Mindent tud amit akartam és engem megvettek a lifetime opcióval. Nem szeretek havi díjat fizetni olyanra amiről tudom hogy hosszútávon használnám. Viszont sokszor lassú...
Amazon nagyon fapados, habár én úgy emlékszem hogy az kifejezetten olcsó volt?!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest