Hirdetés
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- MIUI / HyperOS topik
- 4G-s verzióban is érkezik a Redmi Note 15 Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
nfsu17
veterán
pCloud
Reg után 10GB jár, ha végigmész a tour-on, akkor kapsz 3GB-ot. Ha csatolsz hozzá face-t, akkor plusz 500MB, stb, 20GB-ig lehet feltornázni.
Az egész rendszer nagyon egyben van, nagyon okos, nagyon profi, jó használni.
Az 500GB sem túl drága, előre fizetve 4 dollár per hó.De a sebességtől nem estem hanyatt.
Először 5MByte-al ment felfele, 7-el meg lefele. Mondom ez szép. Na azóta se volt ennyi. Ha épp jó kedve van, akkor 2-3MB, de inkább alatta. GDrive-ba már 5x felment az, ami ide 1x.
------------
MEGA
50GB alapból.
Nem tetszik annyira, mint a pcloud, de nem rossz, de ahogy látom nem annyira "okos", ellenben a biztonságra mennek rá.
Pár feltöltést teszteltem, míg nem regeltem, volt, hogy 2MB-al is ment fel, de 1 fölött szokott lenni.
Most regeltem, de 600MB-ot töltök már 1 órája.
5x megszakad, majd újraindul és lassú is.
Töltöttem már lefele megáról, 10MB fölött jött, azt hittem tud ennyit felfele is.-------------
Google Drive
Nem akarom fényezni, de nekem ez a nyerő. Vagyis lenne.
A sebesség brutál ezekhez képest, 10MB/s is bőven megvan fel/le.
A 15GB nem rossz, de már tele van, az 1TB-ot árban soknak találom.
A 100GB-ot előfizetném, de azt is kevésnek találom. De ha nagyon nincs más, akkor ez marad.Dropbox valahogy sosem volt szimpi, nem tudom milyen sebességgel megy, azért a nyamvadt 2GB-ért nem akarok regelni.
Onedrive szintén nem olcsó, O365 mellé megéri az 1TB, de az meg nem nagyon kell nekem.
Még az amazonban bízom, csak ez a "kártyás" free időszak nem tetszik.

De mindegy, esetleg belevágok. Bár erre írták, hogy a legfapadosabb, gyakorlatilag csak backup-ra jó. 2GB-nál nagyobb fájlt nem enged böngészőből, 20 percnél hosszabb filmek nem lejátszhatók.Gondoltam leírom a tapasztalatom, de egyelőre marad a jó "öreg" drive és inkább akkor legyen "csak" 100GB (pénzért), de azt legalább tudja rendesen, meg már ismerem is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bittorrent topik
- Yettel topik
- Androidos tablet topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Linux kezdőknek
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Postal: Bullet Paradise - A játék amit bejelentettek, majd el is kaszáltak
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- Bomba ár! HP 250 G7 - i5-8G I 8GB I 256SSD I NVIDIA I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi