- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
Suliro
senior tag
Kedves Fred! Ez teljesen normális, a rádióhullámok zavarják meg a mágneses hangfalakat!
Szaki: én még ilyet nem láttam de elképzelhető, hogy létezik, ha olyan volt mint nekem. Hívd fel azt, aki küldte! -
Szaki@Pécs
tag
újabb furcsaság, bár itt valószínű valaki szórakozik, az imént kaptam (eddig) 2 darab 760 karakterből álló láncolt sms-t amikben csak 760 darab 5 volt
a feladó száma számomra ismeretlen...
valaki kapott már hasonlót? -
Ha már érdekes telcsis dolgokról esik szó... normális az,hogy ha a mobilom a PC-hangfalak mellett van,akkor azok 2-3 mp-el sms-kapás előtt elkezdenek sípolni ?! Próbáljátok ki,szerintem ez általános dolog lesz,csak kicsit furcsa.
-
Suliro
senior tag
Nos az illetőt Knight2-nek hívják. 3 nap altt több mint 230 hozzászólása volt és most nyitott egy felesleges topicot. Sztem nem nekem kellene szólni, hanem neki.
-
lol
senior tag
nálunk is volt egy furcsa eset... kocsiba ülünk, apám kihangosított telefonja csörög, felvesz > így kb 10 percig halgattunk egy beszégetést, ahol csak az egyik félt hallottunk! vlmi középkorú nő beszélt vlakivel, vlmi főzésről meg hogy a kati mijjen jó arc egy nő... ami még erdekes volt, hogy hozzászólni nem tudtunk hmm érdekes volt
-
deedee
őstag
nekem már többször is volt ilyen.a voda ügyfélszolgálat jelzett.valamiért kerestek téged.....
-
[Kovi]
tag
Konkrétan még ilyen nem történt velem.. viszont az én storym is legalább ilyen mókás volt... szal éppen egyik haveromnál voltam mikor csörgött a telefonom.. annak a haveromnak a száma volt akinél voltam.. mondtam neki hogy mivan.. felvette az asztalról a telefonját és mutatta, hogy ő aztán nem hívott.. aztán felvettem.. hallottam vmi zajt majd megszakadt...
-
engusz
veterán
-
Digital
addikt
Velem egyszer megtörtént hogy a telefonom át volt állítva spanyol nyelvűre,és amikor a barátom felhívott akkor spanyolul beszélt!
megintcsak: -
PrinczA
őstag
Atrendezodott a Matrix !
1* mar en is majdnem felvettem egy utcai telefont ami csengett, de gondoltam jobb nekem itt a Matrixban! Lehet te is ... -
Suliro
senior tag
válasz
kilokenyér #22 üzenetére
nem ez sharp telefon, nem marháskodik
-
Suliro
senior tag
Úgy látszik, h ez nem lesz kiderítve.
-
_Hunter_
őstag
No para. Ezt nevezik másik énnek.
Legközelebb próbálj meg vele beszélgetni. -
clayman
aktív tag
Lol
Biztos hogy annak a készüléknek a száma volt a készülékben?
Nekem eddig a legviccesebb az volt telefonnal kapcsolatban, hogy egy nagy esőzés után beázott a vezetékes telefon, és a szomszéd és a saját érpár összeért, így amikor minket hívtak, vagy a szomszédot mindig 2 ember vette felés ha felhívtam a saját számom akkor meg a szomszéd
.
Aztán amikor felhívtam a hibabejelentőt, mondtam a hibát, aztán ugy 15-20 mp mulva egy másik kezelő is felvette, és édeshármasban közöltem velük h na erről beszélek
[Szerkesztve] -
idna9
csendes tag
Szerintem megzavarodott a telefonod.
Ilyen biztos nincs
[Szerkesztve] -
Suliro
senior tag
Éppen ph-ztam az előbb és csörög a telefonom. Ránézek, írja : Saját és a telefonszámom alatta. Benne van ugyanis a saját számom a telefonkönyvemben. Felveszem és olyan volt, mintha vki letette volna. Veletek történt már ilyen? Valyon mi lehetett ez?
Aktív témák
- Politika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- Automata kávégépek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Overwatch 2
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest