- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Aktív témák
-
Nedudgi
aktív tag
Sokmindent írtak de egy haverommal ugyanez történt méghozzá úgy hogy valaki hordozta a számát és a szám azonos volt az övével. Persze a körzet nem volt ugyanaz de a szolgáltató mégis, (a rendszer meg nem volt tökéletes) ezért az SMS-ek amik a másiknak mentek volna azok neki mentek!
Aztán egyszer csörgött a telefonja és kiírta hogy saját maga hívja persze az volt aki a másik szolgálatótól jött át. Szóval lehet hogy ilyesmi lesz. Téves SMS-t nem kaptál? -
deedee
őstag
mint ahogyan azt már fenntebb is írtam,nekem is volt ilyen tapasztalatom és az ügyfélszolgálat volt a ludas.szal a lényeg,hogy van ilyen.....
-
Flashy
veterán
már a 12-es hozzászólásban is mondta valaki hogy csak a végét csekkolják a telefonok...
-
Itt a telefonozás közben elolvashatnás a fórum alapelveit, az aláírás hosszára vonatkozóan. Pláne úgy, hogy valaki előtted akarta ezt berakni magának.
[Szerkesztve] -
Suliro
senior tag
Érdekes, de engem!!! miért keres ez a családok ideiglenes otthona szolgálat???
-
a_tesz
Korrektor
a telefonok csak a telefonszám utolsó hét számjegye alapján jelzik a hívó fél kilétét, legalábbis a T610 még egészen biztosan, előtte pedig még biztosabb, mert a régi Ericsson telómnak ez még a kézikönyvébe is le volt írva. innentől kezdve viszont elég szép félreértésekre lehet számítani, pl németországban ahol 15-16jegyű a telszám...
-
Ahhh, látom, megvan a megoldás. Most értem a végére. Furcsa, hogy egyszer sem jutott eszedbe, hogy megnézd a számot. És ezért topikot nyitottál...
-
Keress barátnőt! Magányodban rémeket látsz.
-
mg105
senior tag
az én telefonom is csinált régen egy hülyeséget:
telefon az asztalon, egyszer csak megszólal. megnézem ki hív:
a telszáma: +0000 0000000 mondom mia? felveszem
valami beszélgetést hallottam, de nem értettem belőle semmit... -
Suliro
senior tag
Miért keresnének? A telefon lehet, hogy csak a 9425601 miatt írja azt, hogy SAját.
-
God Vazzeg
veterán
Most hogy mondjátok, nekem is volt ilyen, megrendeltem egy üzletben egy cuccot, oszt megígérték h szólnak ha megjön. Két hét múlva benéztem h nem-e esetleg megjött már, erre közölték h már majdnem el is adták másnak... Részemről ment a leb@szás h nem bírtak felhívni, erre közölte a csajszi h márpedig beszéltünk, és megígértem h másnap bemegyek érte...
Hm. Lehet öregkori meszesedésem lenne?? Picit még fiatal vok hozzá.
Telszámot egyeztettünk és télleg az enyém volt, telcsit sose kapcsolom ki mer munkatelefon. Ötlet?
-
Apophis
őstag
Az én mobilom meg állandóan nem fogadott hívásokat jelez, teljesen véletlenszerűen. Már szoftvert cseréltek, semmi haszna...
-
fokukac
nagyúr
ez jóóóó!
Pont erre született 1983-ban Kern András Halló Belváros! c. kabaréja
Bővebben: link
1,5 MB -
ReJim
őstag
de neked cask azt írja ki, hogy a ''saját'' telefonált, vagy a tel szám is egyetezik... ellenőrizd le, mert lehet, hogy egyik ''jóbarátod'' poénból a saját számát írta be a telódba a te ''saját'' számod hejére, és így szivat!, hogy felhív téged!!
komcsi.. csekkold le ,h ha még nem tetted volna!! -
Suliro
senior tag
válasz
agrarfiatal #64 üzenetére
Próbáltam, hidd el.
-
SlayR
senior tag
Az igazság oda át van! -
Wildmage
senior tag
Nekem egyszer bent volt a telefonom Pannonos szervízben, mert betört a kijelzője. 2 nap múlva meg hívtak itthon ketten is, hogy du. beszéltem velük és akkor mi lesz este? Az egyiknek állítólag elmagyaráztam még valami win xp-s problémát is úgy, hogy a mobilom szervízben volt, a kártya meg nálam. Mondtam is, hogy ne szivassanak, mert nem tudtak felhívni, mivel nem volt nálam a telefon! Ennek ellenére full komolyan állítják a mai napig, hogy velem beszéltek. Még csak azt sem mondhatom, hogy összebeszéltek és szivatnak, mert nem ismerik egymást.
[Szerkesztve] -
Suliro
senior tag
Gyerekek! Ismét felhívott!!! Telefon a számítógép asztalon, látom megrezeg és világít. Mire hozzányúlok már nem hívnak. Nézem , hogy ki keresett és megint a saját számom volt!
-
SlayR
senior tag
Hívd vissza!!! -
ody42
senior tag
Én egyszer az IC-n röhögtem egy jót magamon...
Discmant hallgattam,és egyszercsak arra lettem figyelmes, amint valakit hallok beszélni, de úgy mintha egy mikrofonon át beszélne, és úgy hallanám a hangját.
Észre is vettem, hogy velem szemben, tőlem kb. 10 méterre egy csávó telefonon beszélget valakivel. Elkezdtem figyelni arra, hogy mit dumál, és biztos voltam benne, hogy őt hallom. Mondom ez lehetetlen, még analóg rádiótelefonnál sem működne így a lehallgatás, a GSM meg még rejtjelez is...Még kb. fél percig hitetlenkedtem, utána levettem a fülest, csávót még mindig hallom, de már sokkal hangosabban... Mondanom sem kell, szinte kiabált a telefonba,azért hallottam
-
kilokenyér
tag
Nahát még mindig nem oldodott meg a probléma akkor ez cink....
egyépként ha a mobilod a hangfalakhoz közel van és ha hivnak vagy sms kapsz vagy csak hálozatot keres természetes hogy el kezdenek a hangfalak pityegö vagy milyen hangot adni :!!!/
/
-
Suliro
senior tag
Kedves Fred! Ez teljesen normális, a rádióhullámok zavarják meg a mágneses hangfalakat!
Szaki: én még ilyet nem láttam de elképzelhető, hogy létezik, ha olyan volt mint nekem. Hívd fel azt, aki küldte! -
Szaki@Pécs
tag
újabb furcsaság, bár itt valószínű valaki szórakozik, az imént kaptam (eddig) 2 darab 760 karakterből álló láncolt sms-t amikben csak 760 darab 5 volt
a feladó száma számomra ismeretlen...
valaki kapott már hasonlót? -
Ha már érdekes telcsis dolgokról esik szó... normális az,hogy ha a mobilom a PC-hangfalak mellett van,akkor azok 2-3 mp-el sms-kapás előtt elkezdenek sípolni ?! Próbáljátok ki,szerintem ez általános dolog lesz,csak kicsit furcsa.
-
Suliro
senior tag
Nos az illetőt Knight2-nek hívják. 3 nap altt több mint 230 hozzászólása volt és most nyitott egy felesleges topicot. Sztem nem nekem kellene szólni, hanem neki.
-
lol
senior tag
nálunk is volt egy furcsa eset... kocsiba ülünk, apám kihangosított telefonja csörög, felvesz > így kb 10 percig halgattunk egy beszégetést, ahol csak az egyik félt hallottunk! vlmi középkorú nő beszélt vlakivel, vlmi főzésről meg hogy a kati mijjen jó arc egy nő... ami még erdekes volt, hogy hozzászólni nem tudtunk hmm érdekes volt
-
deedee
őstag
nekem már többször is volt ilyen.a voda ügyfélszolgálat jelzett.valamiért kerestek téged.....
-
[Kovi]
tag
Konkrétan még ilyen nem történt velem.. viszont az én storym is legalább ilyen mókás volt... szal éppen egyik haveromnál voltam mikor csörgött a telefonom.. annak a haveromnak a száma volt akinél voltam.. mondtam neki hogy mivan.. felvette az asztalról a telefonját és mutatta, hogy ő aztán nem hívott.. aztán felvettem.. hallottam vmi zajt majd megszakadt...
-
engusz
veterán
-
Digital
addikt
Velem egyszer megtörtént hogy a telefonom át volt állítva spanyol nyelvűre,és amikor a barátom felhívott akkor spanyolul beszélt!
megintcsak: -
PrinczA
őstag
Atrendezodott a Matrix !
1* mar en is majdnem felvettem egy utcai telefont ami csengett, de gondoltam jobb nekem itt a Matrixban! Lehet te is ... -
Suliro
senior tag
válasz
kilokenyér #22 üzenetére
nem ez sharp telefon, nem marháskodik
-
Suliro
senior tag
Úgy látszik, h ez nem lesz kiderítve.
-
_Hunter_
őstag
No para. Ezt nevezik másik énnek.
Legközelebb próbálj meg vele beszélgetni. -
clayman
aktív tag
Lol
Biztos hogy annak a készüléknek a száma volt a készülékben?
Nekem eddig a legviccesebb az volt telefonnal kapcsolatban, hogy egy nagy esőzés után beázott a vezetékes telefon, és a szomszéd és a saját érpár összeért, így amikor minket hívtak, vagy a szomszédot mindig 2 ember vette felés ha felhívtam a saját számom akkor meg a szomszéd
.
Aztán amikor felhívtam a hibabejelentőt, mondtam a hibát, aztán ugy 15-20 mp mulva egy másik kezelő is felvette, és édeshármasban közöltem velük h na erről beszélek
[Szerkesztve] -
idna9
csendes tag
Szerintem megzavarodott a telefonod.
Ilyen biztos nincs
[Szerkesztve] -
Suliro
senior tag
Éppen ph-ztam az előbb és csörög a telefonom. Ránézek, írja : Saját és a telefonszámom alatta. Benne van ugyanis a saját számom a telefonkönyvemben. Felveszem és olyan volt, mintha vki letette volna. Veletek történt már ilyen? Valyon mi lehetett ez?
Aktív témák
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest