- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Külföldi SIM-ek itthon
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
LordyDaVidra #21 üzenetére
az addig oké, nem is nyúlhatnak bele, de náluk tudod verni az asztalt mivel velük vagy szerződésben, nem a gyártóval
és ezt nem lehet kidumálni hogy megfelelően működött a kártya, mert nem
az evga-val meg senki nincs pariban a nemrég felsoroltak miatt és nem feltétlen feláras másokhoz képest azonos árkategóriát nézve -
törölt tag
válasz
LordyDaVidra #11 üzenetére
Nekem egyszerűen nem működtek a ventik egy idő után. Bevittem az üzletbe, ahol vásároltam gyorsan bepattintotta a szervizes egy gépbe ott sem mentek a ventik és gyorsan kaptam is egy újat cserébe. Viszont nálam AMD vonalon kizárólag a Sapphire jöhet szóba továbbra is, mint Nvidia esetén az EVGA, de sajnos ők már kiszálltak a buliból.
-
válasz
Anno vettem használtan egy Sapphire HD 7870 kártyát, aminek már lejárt az 1 éves garija, és előjött a black screen hiba. Felvettem a Sapphire supporttal a kapcsolatot, elmondtam a problémát, küldtem nekik képet a kártya azon részéről, amiről kértek, majd a cseh Pegatronnak ki kellett postázni és küldtek vissza egy ugyanolyan, gyári javított kártyát, amivel már nem volt gond. Nekem meg ilyen tapasztalatom van a Sapphire-ral, úgyhogy bármikor vennék újra Sapphire kártyát.
Egyébként a 8 hónapos kártyát a vásárlás helyén kellett volna gariztatni, ahogy fentebb is írták.
-
direwolf
őstag
válasz
Magyarországon a jótállás a boltba szól ahol vetted, nem a gyártóval kell vitáznod. Ha külföldről vetted, akkor nem értem mi a problémád az eljárással?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Építő/felújító topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Goddess of Victory: Nikke
- Milyen TV-t vegyek?
- BestBuy topik
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Okos Otthon / Smart Home
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest